Tisdag

Det där med direktnattandet igår gick sådär. Blev lycklig när jag kände att jag blev lite trött framåt halvett-tiden och somnade innan ett. Drömde att jag var hemma hos mig själv och att det ringde på dörren, där stod stambyteskillarna och bara kastade sig in i min lägenhet och jag hade inte ens börjat tömma varken kök, badrum eller hall. Panik minst sagt och jag vaknade. Klockan var halv fem.

Denna dröm gjorde att jag idag funderat och funderat. Egentligen så hade jag tänkt åka hem med syrran ungefär den 11:e augusti men efter drömmen så känner jag att det kanske blir lite snålt med 5-6 dagar att tömma kök och så. Ringde systersonen idag och frågade om jag fick åka hem med dom, det fick jag. Systerson + flickvän anländer imorron och åker nog hem i helgen så då har jag istället nästan tre veckor på mig.

Jag känner mig faktiskt rätt förberedd nu när jag bestämt att åka hem tidigare. Känns som att jag för en gångs skull inser mina begränsningar. Pratade med MrT och han tyckte nog också att det var ett bra beslut, han ska hjälpa mig att ta ner skåp och grejer i badrummet och skulle säkert få stå ut med en mycket stressad och upprörd Filura om jag hade mindre än en vecka på mig.

Problemet med Felia skjuts på framtiden, kanske till och med till nästa år. Jag tänker bara betala och se glad ut och försöka att inte fundera över det. Nu när jag åker hem så innebär det att min ångervecka hinner gå ut innan jag kommer tillbaka hit för att se om det funkar här. Kanske att man kan klara sig på mobilt bredband hemma? Får överväga det, det finns ju numera router även till mobilt bredband och om det funkar hemma så kanske det räcker. Jag har ju aldrig bråttom när jag tankar hem nåt.

Hursomhelst så försvinner ju problemet med om T kan hämta modemet eller inte på posten för jag kan hämta själv nästa vecka. Sådeså!

Lund! Jag ringer dig när jag kommer hem!

Cam! Jaa, jag vet att hardda betyder hälften.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om man inte har nerver jobbar man bättre och hinner med att göra flera saker."
Harald, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008