Onsdag

Jag var lite sen med att kolla gästboken igår. Nej, jag har inte ringt elfirman ännu. Funderar på att inte ringa alls utan hålla en brevkorrespondens med inblandade så att allt finns på papper. Har pratat med Befälhavaren om det och fått reda på att jag inte alls behöver kontakta elfirman utan jag behöver endast prata med min värd eftersom jag hyr.

Igår var det ett riktigt Lassieklubbs-samtal som min syrra stod för. Hon, systersonen + flickvän hade minsann shoppat tillsammans med Jakob i Poodles!!! Eller nja, shoppat och shoppat, de var på Willys. Jakob köper billig Eldorado aluminiumfolie minsann.

I övrigt så fortsätter jag att fixa och packa här hemma. När jag tog ner ett badrumsskåp så ser jag att det är fasen inte ens målat bakom det. När jag fick målat i hallen så var det likadant, det var inte ens målat bakom en papperslapp som satt där. Vad är det för okompetenta hantverkare som hyrs in här????

Jag har även kollat lite bilder från helgen som jag hade i telefonen. Det fanns bilder på både personer och aktiviteter där, vi tvångsvaxade norrlänningen bland annat men tyvärr så blev de bilderna inget vidare. Det är inte alltid det blir bra bilder med mobilen, jag känner att jag nämnt detta tidigare. Denna gillar jag skarpt:

Har även pratat med Befälhavaren om hur jag ska göra i Sthlm Vatten-ärendet. I brevet jag fick stod att det beräknades en handläggningstid på 1-3 månader, 3 månader hade gått vid midsommar och jag har fortfarande inte fått något svar om hur det går. Nu ska jag försöka tota ihop ett brev och fråga hur det går och om något problem uppstått eftersom det dröjer. Hur sjutton jag ska kunna skriva ut brevet vet jag inte riktigt ännu, jag vågar fortfarande inte starta min stora dator där jag har skrivaren inkopplad efter elarbetet här.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man har dött lever nog levern i alla fall."
Fred, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008