Torsdag

Brev till Stockholm Vatten skrivet. - Check!

Problemet med att jag inte har nån skrivare löste jag lite snabbt när MrT ringde igår. Han hade inte alls ungar denna veckan utan nästa, fint att han hört av sig då liksom. Hur som helst, jag mailade brevet till honom och så får han skriva ut, han ska ändå hit idag med tidningar så att jag kan packa ner de sista glasen.

Senare på kvällen när jag håller på att stöka runt och packa här så kommer jag ju på att jag glömt att fråga MrT om hur mycket nycklar han har till sin dörr, han skulle ta reda på det i förrgår. Jag hade även frågor angående att jag ska ha dit min tv och tillhörande låda, jag vill ha eget tv-rum och få välja helt själv. Han svarar ingenstans och till slut så skickade jag ett sms och bad honom söka hjälp för sitt spelberoende!

Gissa hur stressad jag blir när han inte svarar och jag håller på att fixa liksom. Frågor som tar kanske en minut, eftersom jag vet att han inte gillar att prata i telefon, han vet att det är jag som ringer och svarar inte ändå. Det känns så himla bra att han tar hänsyn till min sjukdom och mående. Dumma!!!

Läste upp både brevet till Sthlm Vatten och utkastet till brev till värden för Mamma igår. Hon tyckte att det var helt otroligt att jag kunde ta fram den sidan och uttrycka mig såpass väl. Utkastet på brevet till värden, om elarbetet som utförts här, vet jag inte om jag kan skicka ännu, måste läsa några gånger till tror jag.

Bara för att detta slog mig om att jag nog måste få iväg breven så har jag inte läst en endaste sida i Lemmy-boken. Jag klarar inte av multitasking längre utan måste koncentrera mig på en sak i taget och det är fasen inte lätt! Speciellt när jag ska koncentrera mig på sånt här som Sthlm Vatten och elarbetena, det är saker som irriterar mig som fasen så jag får nästan ångestattacker bara av att tänka på skiten. Håll tummarna för att allt kommer sluta väl i båda ärendena och att inga attacker ger sig till känna!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Skillnaden mellan bönder och vanliga människor är att bönderna har tomtar på loftet på julen."
Espen, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008