Fredag

Jag känner mig sååå tjejig!!!

Ni vet mitt badrumsskåp som vägrat att skruvas loss. Igår kom MrT över och han lyckades pilla bort en bricka och sen var det bara att lyfta ner skåpet. Det som gör det hela lite kul är att Robban är precis lika tjejig som jag när det gäller det där skåpet.

Tyvärr så hade T glömt tidningarna så det blev inget glaspackande igår. Däremot så hade han med sig min bordsfläkt så nu känns det lite bättre i vardagsrummet igen. Eftersom jag stuvat in alla skåp och byråar i vardagsrummet så blir det typ noll i cirkulation på luften så fläkten hjälper till bra.

Mitt i alltihop det här med packning och brevskrivning så går mitt kylskåp sönder. Igår tänkte jag belöna mig själv med en kall öl efter att ha tömt utrymmet under diskbänken, tar ut en öl och öppnar och tar första underbara klunken. Den klunken visade sig att vara något mindre underbar än vanligt, ölen var inte riktigt kall!

På morronen igår när jag skulle ta en frukostmacka så tyckte jag att osten var lite svår att hyvla, men tänkte att den här jävla osten. Sen tänkte jag inte mer på det. Nu inser jag ju att jag borde ha varit mer observant och kollat redan då.

Jättekul att allt i kyl och frys smälter! INTE!!!! Jag blir galen!!!!

Jag har fått kasta/hälla ut mjölk, smör, ost, ägg, bacon, creme fraiche, mozzarella. Nu börjar jag bli lite orolig över om det går att använda ketchup, smörgåsgurka, olja, lök och hostmedicin. Och så allt som jag glömt och förträngt dårå.

Som tur är så har jag en Mamma med storfrys och ett hus dit jag har nycklar. Eftersom jag för tillfället är billös så fick min syrra ha utryckning och köra mig och frysvaror till Mamma. Syrran är ju inte helt kurant ännu och det var lite halvkul att se henne försöka få på sig skorna. Ringde Mamma när vi var påväg därifrån och berättade att vi vattnat blommor och lånat lite frys. Min Mamma som har bott i hus i hundra år blev inte ens förvånad, men om frysen var trasig så hade jag nog väldigt mycket kött där.

Som tur är så verkar det som att frysen fortfarande funkar så där har jag ställt in och tagit ut dricka av alla de slag, glömd vätska i frysen resulterar i trögflytande massa.

När nu detta hänt så känner jag att min dröm, som jag hade på landet om att jag borde åka hem tidigare, har helt klart varit en sanndröm. Härreguuud alltså, hur skulle jag ha hunnit med allt detta med strulande el och kylskåp och allt annat på fem dagar????

Och för allas upplysning: Jag har ringt och felanmält och sagt att mitt kylskåp har dött.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Jag tycker det är bra med bönder. Fast i Afrika är det ännu bättre, för där odlar de kokosnötter och pressar apelsiner. Och så har de en hel öken full med giraffer."
Ylva, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008