Måndag

Jag hade ju fått lapp i brevlådan om att de bestämt sig för att byta dag. I torsdags skulle det varit byte av låscylindern. Så idag fick jag ringa upp och fråga när det blir byte av min låsplopp, halv två bestämde vi. Jag kommer dit halv två och 13:31 ringer jag upp killen igen, då är han i centrum! Nu är inte jag världens bästa på att komma i tid men när det gäller jobb så är jag alltid på plats om något är bestämt, så gör alltså inte byggjobbare.

Nu är det, sa låskillen idag, 8 veckor från och med idag tills det är klart. Det känns inte helt säkert det där med deras tidsangivelser så vi får väl se.

När jag äntligen fått en annan låsplopp så kunde jag lämna lägenheten igen. Det är jättekul att sitta och vänta i en ihoppackad lägenhet så jag var rätt irriterad. Hem till MrT och igång med tvättmaskinen, käre värld, jag ska ju åka och måste börja packa igen. Jag hatar att bo i resväska!!!

Jag fick med mig en låsplopp hem till T. Han har två nycklar till sin dörr och det vore kanske rätt bra att ha tre, han, jag och barn. Inte för att jag hade speciella förhoppningar men lite hade jag hoppats på att T skulle byta men det slutade med att jag fick byta den där ploppen själv. Som en sann hemmafru.

Mamma ringde mig här mitt på dagen. Men vet ni, i flera år så har vår skogsinspektor lovat att bjuda oss på middag på krogen och så ska han göra det idag!!! Då missar jag ju den middagen. Dumma!

Jaja, jag får väl bjuda in de som går på krogen idag på middag sen nångång.

Jag känner mig lite ostrukturerad och splittrig idag.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om en bonde plötsligt kommer till stan så stirrar och stirrar han med bägge ögonen tills han är helt säker på att han ser det han ser."
Helen, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008