Tisdag

Idag var det då pysseldags. Av nån anledning kände jag mig nervös och stressad redan när jag vaknade och än värre blev det ju närmare min pysseltid jag kom. Väl hos pysselkillen så bröt jag ihop helt, grinade som fasen så jag fick ha solglasögon på mig när jag var på affärn efteråt.

Trots allt så verkar det som att det ska bli bättre. Läkarträff, med okänd läkare, nästa pyssel. Får se om det blir medusinbyte eller inte. Får se om jag får gå i någon form av terapi, det fanns olika varianter KBT och annat. Min pysseltant, som jag träffade innan pysselkillen, började med KBT men hon var bara borta och sjuk och sen slutade hon så jag fick aldrig något riktigt grepp om vad det var för någonting.

Håll nu alla tummar som går för att jag kommer få rätt hjälp och bli mer normal i samhället.

Eftersom jag var lite hispig redan innan jag åkte iväg till pysslet så blev jag lite hispig även med hemmafruandet. Jag fick i allafall ner kycklingfilé i marinad innan jag åkte. Kom ihåg att köpa vitkål när jag var på affärn. I kassan på affärn så blev det konstigt med mina pantkvitton och bonuscheck så jag bröt ihop igen när jag kom ut till bilen, vilken tur att jag klarade mig dit!

När jag kom hem var jag inte så hispig utan mer i upplösningstillstånd och tog en öl på balkongen! Som tur var så var MrT + grannen ute och fiskade så jag fick vara för mig själv och det behövde jag verkligen.

Något senare så ville jag inte alls vara själv! Det började spraka och blixtra i elkontakten på min sida i sovrummet! Drog ur kontakten som satt där och brände mig! Jag vågar ju inte stoppa in datorn där just nu så snart blir jag välan åfflajn helt, provar med en förgrening i där nu och lampa och telefonladdning i den.

Jag gillar inte det här med el efter allt som hänt efter att elkillarna varit i min lägenhet och ändå så är jag elberoende. Förstår ni kruxet? Jag kanske ska bli elektriker och få lösningarna på alla dessa mysterier?

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Många bönder i England har smittat sina kor med galna kosjukan."
Vibeke, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008