Måndag

Trots lite sömn så hade jag så jättekul i lördags! Gårdagen ägnades mest åt att ta igen förlorad sömn men även till tvätt och disk. Eftersom jag var lite svag så fick MrT ta hand om matlagningen så jag fick äta oxpytt ur påse, ny upplevelse.

Jag är lite misstänksam när det är sånt där färdigt som man bara fräser på i stekpanna eller värmer i micron, speciellt när det är små köttbitar i. Det måste vara restprodukter och slaktavfall, det är jag helt övertygad om. Gårdagens slaktavfall smakade ändock gott.

Idag har jag varit och shoppat. Apoteket och Ica, inget vidare spännande alltså. Dålig inspiration hade jag när jag var på Ica också så jag fick bara med mig mjölk, bröd, två stora rostbrödslimpor för 20 spänn, och creme fraiche. När jag kom hem så skulle jag då förbereda lite käk till middag, skitlätt med just de ingredienser jag köpt. Tillslut så bestämde jag att det blir grillade älgbiffar, klyftpotatis och vitlöksfraiche. Lyxigt!

Eftersom jag hemmafruar så har jag kört tvättpass och dammsugning idag. Handdukar in i maskinen vid tio på förmiddagen och sen så låg de där i maskinen till långt in på eftermiddagen. MrTs tvättmaskin är sååå låååångsam! Jag hade tänkt att jag skulle hinna tvätta ett täcke och lakanen men det gick inte riktigt ihop sig med hans maskin.

För ett tag sen blev ju jag av med min Ellos-oskuld när jag köpte bland annat 10 par trosor. Två fem-pack, en med svarta och en med blandade färger. Alltså, ska ni handla på Ellos så kan ni direkt undvika 5-pack trosor i blandade färger! Alla par med färg, utom ett, har tappat resåren helt medans de svarta är helt bra. Jag har tvättat i 60° och utan torktumling. Se upp!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En kiropraktor är en som håller ordning på händerna och naglarna på folk. Och så bryter han av näsan på dem."
Therese, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008