Tisdag

Jag är såååå jävla smart!!!! Nu eftersom jag bara skulle vara hemma över helgen så böt jag inte tillbaka simkorten i telefonerna utan har helt sonika gått omkring med min Felia-telefon och min Kåmvikk har legat i väskan. Förlåt att jag inte svarat!

Idag har jag suttit i bil i många timmar, hastighet mellan 107-112 km/h och nån gång lite fortare vid omkörningar. Känns vuxet att köra så sakta.

När jag anlände till landet så insåg jag snabbt att jag måste utöka jägarparkeringen till nästa år. Det finns tre platser och här är säkert fem bilar och tre släp och det får liksom inte plats på anvisad plats. Jäjä, det får bli nästa års projekt....eller nåt...

Min sötmamma bjöd på mat när jag kom hit. Kycklinglever i sås och potatis till det. Det låter inte som någon höjdarrätt men det är sååå jädra gottigt! Alldeles för gott eftersom jag lyckades äta på tok för mycket, drabbades av matkoma och orkade inte göra ett dugg på hela kvällen.

Eller en sak gjorde jag, jag gick ut och skulle hälsa på en av jakthundarna, då ringer Izas matte. Vet ni, hon har nu efter år av letande äntligen, och av en slump, hittat kartongen med garn som hon har lovat att jag ska få!!! En hel flyttkartong med garn liksom!!! Nu måste jag nog sticka det där paret strumps till henne när jag kommer hem.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Min farmor ville bli balettdansös. Men så visade det sig att hon var för kort mellan låren och överkroppen."
Christina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008