Måndag

Jösses! Här är det svårt att sova. Först så ska MrT vakna en fem gånger till mobilen, eftersom han är hörselskadad så hör ju jag mobilens alarm långt innan honom. Han störtar iväg till jobbet och jag känner att jag håller på att slumra till, då går ungarna upp och börjar stöka runt! Sen kunde jag bara inte somna om.

Gick upp och fikade och sen till hämta-paket-stället här i T-ville. Äntligen har jag min Sulan-tröja!!! Passade på att inhandla lite glödlampor eftersom det är så många trasiga här. Glömde köpa flytande honung och det upptäckte jag självklart efter att jag slängt in müsli på rostning i ugnen.

Glödlampor skruvades in i diskbänksbelysningen och i skrubben. Skruvade i lampor i takfläkten i sovrummet bara för att märka att de inte lös. Ringde T och frågade men han sa att det var kopplat på nåt konstigt sätt, piuh, inte mitt fel när det inte funkar med nåt elektriskt!

Hittade egenhändigt filéade abbisar i frysen som jag tog fram. Mmm, panerad fisk och potatismos. Jaha, inga ägg och bara lite potatis fanns här så det blev en tur till Mamma för att hämta potäter.

Åkte även hem till mig själv för att kolla läget och framförallt posten. När allt det här med stambytet började så sa dom att posten läggs på hatthyllan. Förra gången jag var där så låg post både på hatthyllan och på diskbänken, idag låg posten slängd på golvet. Dessutom så låg en låda, som brukar stå på hyllan, på golvet och locket hade åkt av och hälften av sakerna låg på golvet och precis hur mycket damm som helst både på och inuti lådan.

I affären glömde jag köpa ägg eftersom jag blev något upprörd över hur det går till i mitt hem. Jag åååååååårkar inte mer nu!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Välden har fyra hörn. Det är USA, Ryssland, Kina och Kanarieöarna."
Jens, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008