Tisdag

Pysseldags idag.

När tiden bestämdes så skulle pysselkillen se till att läkaren kom dit idag. Läkaren lös med sin frånvaro. Istället så pratade jag och pysselkillen på om än det ena och än det tredje, bland annat ämnet kompisar/vänner. Jag fick reda på att jag är en osocial figur eftersom jag inte öppnar dörren om nån ringer på helt oväntat. Att umgås via telefon och internet räknas inte heller, så tyvärr alla kompisar som jag träffar sällan, enligt pysselkillen så är vi nog inte kompisar.

Jag hoppas verkligen att vi kan hoppa över hans uttalande idag och fortsätta vara polers. På alla sätt! Träffas, telefon, msn, forum, sms och sånt. Jag gillar mina kompisar för jag har världens bästaste såna!!!

Idag har jag även hunnit med att bråka med tvättmaskinen. Först så när den var klar så trodde jag att den centrifugerat för lite eftersom kläderna var blöta, ställde in på bara centrifugering. Det funkade inte. Då bestämde jag att jag tvättar väl om skiten då, då märker jag att den inte sköljt helt för sköljmedel var kvar i doseringsfacket. Härreguuud! Den är inte riktigt riktig den där tvättmaskinen!

Så småningom så insåg jag orsaken till tvättmaskinens icke existerande samarbetsvilja. Igår så tvättade jag MrTs kuddar och en gick sönder lite, en dunkudde, och det var tvärstopp i filtret. När jag skruvade loss filtret så rann det ut en massa av fjädrar och vatten och lite annat skit. Den kom i allafall igång efter det, tyvärr blev tvätten som låg däri helt fjädrig och ser hemsk ut.

Inte heller kommer jag överens med kaffebryggaren. Igår blev kaffet så himla starkt så idag lassade jag på mindre pulver. Trots det så blev det jättestarkt. Imorron blir det än mindre pulver. Säkert så när jag kommit på hur man gör med just denna kaffesort, bryggare och skopa så blir det annan sorts kaffe eller skopa och karusellen är i full gång igen.

Det där med att jag glömt ägg igår löste sig, MrT förbarmade sig över mig och vi åkte och inhandlade ägg. Vilken tur att vi gjorde det! Jag fick till underbart goda panerade abbisfiléer och superbt potatismos!!! Självklart hade jag, som hemmafru, beräknat så att det räckte till en matlåda till MrT också! Idag blir det baconpasta, jag orkar ju inte hålla på med matlagning varenda dag heller.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min farfar har varit i Frankrike och druckit vin. Sedan blev han pensionerad."
Sofie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008