Söndag

En smärre katastrof inträffade igår. Jag spillde vätska på laptopen, att jag aldrig lär mig va? Efter livräddning med hårtork och sånt så gick den i allafall igång, nästan, tab-knappen, CTRL-knappen, shift-knappen och 2-knappen funkar inte alls. Som tur är så har jag ett litet program som heter ShortKey där jag lagt in andra tangentkombinationer så att jag kan få 2, @, ", alltså alla tecken på tvåanknappen.

Jag blev lite lätt lessen över detta och ville ingenting igår. Sov, grät en skvätt, såg tv, sov igen. När jag såg tv så hittade jag på Svt2 att de hade tema kväll, tema porr. Dokumentärer om Linda Lovelace och Ron Jeremy. Allvarligt, Ron Jeremy har så stor snopp att han kan suga av sig själv!!! Tänk vad jag missat när jag inte har porrkanalerna på tvn va???

Idag regnar det och på morronkvisten så stormade det lite också, eller storm, det blåste som fasen i allafall. MrT är ovillig till det mesta så jag funderar på att tillbringa dagen nerbäddad framför tvn. Jag är faktiskt fortfarande lite deppad över det här med datorn, men lite glad också att den inte är heldöd. Jaja, *bäddar ner mig*

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är prästen som äger kyrkan. Han är där nästan hela dagarna och predikar nästan hela tiden. Då och då tar han sig en paus. Då sätter han sig med benen i kors."
Hans, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008