Måndag

Nu har jag fastnat i en bok igen. Denna gången är det Snabba Cash av Jens Lapidius. Alltihop är GBs fel, han sa att han höll på med den.

Det är väl egentligen inget fel men jag får ju ingenting gjort när jag fastnar såhär.

När jag var som bäst i boktagen så hör jag en smärre jordbävning ute från porten och undrade vad fasen som händer. Sen plingilingade det som sjutton på dörren och där stod ungarna med sin resväska, de hade fått släpa den upp för trapporna helt själva.

Sen när allt lugnat sig med katter och barn och mig själv så plingade det åter på dörren. Då var det hustomten som kom för att laga ugnsluckan. Fick reda på att ett nytt handtag till ugnen kostar 600 spänn men att det inte skulle behöva betalas just denna gången. Han passade på att ta bort barnspärren, det är tydligen den som gör att handtaget går sönder.

När hustomten var klar så började jag då bränna lite müsli. Det visade sig att borttagningen av barnspärren gick tillbaka när ugnen blev varm.

Så nu väntar jag på att müslin ska bli klar och att ugnen ska svalna och att MrT ska komma hem så han får fixa den där spärren igen!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Präster måste göra många saker. Bland annat vara med på födelser och dop och konspiration och begravning. Det går i ett, dygnet runt."
Christoffer, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008