Tisdag

Igår fick jag ju ingenting gjort för den där boken. Trots boken så fick jag efter middagen MrT till att åka och handla, T-sonen tyckte verkligen att det behövdes när han tittade i kylskåpet. Till Willys och jag fick anmäla mig till självscanning där. T-dottern ansvarade för blippningen av allt, det höll på att spricka när MrT tänkte köpa lök utan etikett.

Jag upptäckte en sak som T och jag är väldigt olika på, förutom hur man ska möblera i diskmaskinen alltså. Saker som går åt tycker jag man kan köpa mer än så det räcker en vecka av, jag pratar om tvättmedel, toapapper, tvål och sånt, jag tycker även att man kan köpa fler av nåt om det är billigt. Igår så resonerade MrT som så att det fanns spaghetti när det fanns så mycket som nästan skulle räcka till en middag kvar, det tycker ju inte jag är bra för det äts pasta så ofta här så det är bra att ha ett paket på lut resonerar jag.

Om nu detta beror på att om man handlar mer samtidigt så gör man av med mer pengar just då och att det då blir dyrt eller nåt annat vet jag inte. Nu har i allafall T-familjen frysen full och behöver i stort sett bara handla mjölk och skulle ändå klara sig en månad, eller lite pasta måste nog inhandlas.

Idag har jag ägnat mig åt allt annat än boken och lider av saknad efter den. Här är vad som gjorts:

Promenad - Check!
Bäddat rent - Check!
Dammsugit lite - Check!
Tvättat lakan - Check!

Det som inte är gjort är att plocka ihop kidsens kläder som ligger slängda lite överallt. Jag hittade T-sonens pyjamasbyxor slängda på golvet vid torkställningen, ett par små kalsonger på köksgolvet och så alla kläder i fåtöljen. Fåtöljen är kidsens avlastningsplats för kläder kombinerat med klösbräda för katterna.

Det som är kvar idag är att hänga de tvättade lakanen, tvätta lite kläder och så ska jag tvätta håret. Det där med håret, jag tvättade håret på söndagen och på kvällen så hände en liten hårolycka eller vad man ska säga, tänk den där Mary

Änd åff to dö shavver aj go.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är tråkigt att vara präst. Han måste gräva ner folk eller steka dem i en ugn."
Johanna, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008