Fredag

Heroesavsnittet igår slutade som vanligt med ett nejskrik! Jag har, och är, så himla duktig att jag inte laddat hem i förväg eller ens tittat på Canal+ i förväg utan sparat Heroes att se när Tv4 sänder det. Bara för att jag nu är så duktig med det så har Kanal5 börjat sända Fringe på samma tid och jag som inte kan spela in. Det är tur det finns internet! Förutom denna lilla komplikation så tycker jag att det går riktigt bra att bli en vanlig människa som följer serier på tv.

Idag har jag ägnat mig åt att titta på gårdagens Fringe-avsnitt och så har jag tvättat. Ingen prommis idag och ej heller någon inspiration till middagen. Jag har filtat hela dan, till råga på allt så ville min mage inte vara med heller, bergis för att det inte blev nån prommis idag, dumma mage.

Som upplysning kan jag berätta att det tar mycket längre tid att titta på Fringe dagen efter än om man tittar lajv på tv.

Efter mycket kaffe och lite Snabba Cash-lyssning så kom jag till slut på att kanske ris och falukorv i ugnen med grädde och ost över blir gott. Något jag aldrig provat förr. Skickade sms till MrT för att höra vad han trodde om idén och fick svaret att det blir bra. För säkerhets skull så frågade jag GB också vad han trodde om den nykomponerade rätten, GB trodde att det kunde bli bra men skulle personligen aldrig göra rätten på det sättet.

Sagt och gjort, fram med falukorv ur frysen, koka ris och vänta på ugnen. Hällde på mycket grädde, håll nu tummarna för att domen över maten blir att det är gott!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Största skillnaden på människor och djur är att hästarna får valpar."
Simon, 4 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008