Söndag

T-familjens nyttiga lördagskväll:

Observera bilden på tvn, fotboll. Jag satt och tittade på fotbollen mellan Sverige och Portugal igår, allt i hopp om att Petter Andersson skulle få spela. Allt helt i onödan eftersom Lagerbäck inte tror på det där med byten verkar det som. Förutom att inte få se Petter så slutade matchen 0-0, guuud så tråkigt!!

T-barnen led av för stort sockerintag och sov aldrig. Till slut så går de i allafall in i sitt rum och nattas av sin pappa, livet fortsätter därinne och där satt de och spelade kort. MrT och jag försökte få hans datorbild till tvn, det gick inget vidare, dessutom så var jag så trött att jag nog inte kunde hålla isär begreppen med grafikkort och alla inställningar. Halv ett så undrade T-sonen om inte pappa skulle gå och lägga sig snart.

Det är frustrerande med barn som inmundigat för mycket socker, de sover aldrig!!! Imorse så var de uppe tidigt och åt då kladdkakan som blev över till frukost. Ännu mer socker!!!!

Jag lääähähähängtaahahahar heeeheheheem!!!!!

Det är tur att det i lägenheten finns i allafall en som vet hur man tar det lugners, jag ska försöka bli mer lik honom. Här är Pysen i fönstret:

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Människor har njurar och bin har binjurar."
Erika, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008