Fredag

Ikväll är det Idol!! Med ABBA-tema!!!

Egentligen vet jag inte om jag gillar det, det låter perfekt innan med ABBA men tänk om idolerna slaktar låtar som är sååå bra? Jag har läst kvällens låtlista, en hel del, minst sagt, underliga val. Det finns så många ABBA-låtar och så väljer de som de gör, varför? Eller är det så att de får ett begränsat antal låtar att välja på?

Jag har nu tvättat allt som blivit dammigt under stambytet, tror jag i allafall, bland annat nästan alla mössor, vantar och halsdukar:

Min sovrumstv har lite svårt att komma hem, istället så får jag ha dator och se på film där, men det går fint det också!

Hantverkarna jobbar vidare här. När den där killen varit här och satt upp 1 (en) krok i badrummet så blev jag lite irriterad, både över krokens placering och över själva grejen att en människa går och sätter upp en krok i varje badrum, så jag åkte och inhandlade krokar som sätts upp med dubbelhäftande tejp. Tre stycken har jag lyckats få upp och jag bara väntar på kommentarer från hantverkarna.

Den 9:e december känns vääääldigt långt bort just nu, jag längtar till dess eftersom de då ska vara klara här i huset. Jag kan ju inte börja skriva brev till värden förräns allt är klart. Som det känns nu så blir det där brevet längre och längre för var dag som går.

Igår hade jag tagit fram köttfärs för att göra storkok köttfärssås. Det blev ett heldagsprojekt. Jag var helt knäckt efter alla byggjobbare och kaos och allt här, jag hade tänkt åka hem till MrT på dan och hämta hans jättebraiga järngryta, det slutade med att jag åkte hem till honom på kvällen och hämtade den. Han fick komma ner till bilen med den för jag kände att jag inte orkade med katter och ungar, det är ju helt sjukt egentligen.

Inte heller blev själva storkoket som jag tänkt. Det blev liksom inte köttfärssås utan mer nåt mellanting mellan köttfärssås och gryta. Väldigt gott blev det i allafall! Tror det går utmärkt att använda till både pasta och ris, och det går säkerligen också att spä ut den och få soppa. Med tanke på hur jag mådde igår så är jag jättenöjd med storkoksresultatet!

Eftersom det är så jädra svårt att komma iväg att handla så fick jag idag vispa ihop torrmjölk till kaffet.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Nerver är något man blir nervös av att ha."
Ida, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008