Lördag

Igår fick jag det bekräftat, det jag misstänkt hela veckan. MrT har träffat en tjej. Han säger att ingenting har hänt mer än att de har smsat och pratat i telefon. Jag vet inte vad jag ska tro.

Så kvällen igår blev inte riktigt som tänkt. Det tänkta var att åka till T och titta på Idol tillsammans med hans dotter, istället åkte jag dit, nära ångestattack, och slet ihop mina saker. Tyvärr så fick jag inte med mig sovrumstvn, sängbordet och låscylindern.

Det värsta är att han ju undanhållit detta i en hel vecka. Betydde det inget hade han kunnat berätta det. Eftersom jag också förälskar mig i pojkar hela tiden så frågade jag hur det skulle bli med oss, han svarar att han inte vet. Meh, förälskad blir man ju hela tiden, senast blev jag lite småförälskad i killen i kassan på systembolaget men jag skulle inte agera på det. MrT är 50 år och borde alltså vara vuxen, vuxen i detta fallet är att veta hur man ska ha det framöver, vi eller inte. Han säger att han inte vet.

Det känns fint att få detta som tack för att ha hemmafruat i hans hem i nån månad.

Nu vet jag att en del av er tycker att det här är bra att det händer för att jag borde träffa nån annan. Det skiter jag i just nu för jag har inte energi till att gå ut och socialisera mig. Det känns lite jobbigt att jag nu inte har kvar alternativet att åka och sova hos MrT om det blir alldeles för jobbigt med byggjobbarna här. Blir nästa vecka som denna när det gäller byggjobbarna så kommer jag kollapsa helt och hållet.

Gissa om jag blev superglad när JPH sa att jag var snygg!!! Jag visade en bild hur jag såg ut just när jag väntade på Idol-utröstningen och han sa jag var snygg!!!

Att GB trodde jag hade lila hår är väl inget vi behöver bry oss om va??

Och nää, det var faktiskt inte den bilden som var den snygga.

Idååål var en besvikelse, Loulou åkte ut. Jag hade hoppats att få höra henne sjunga Respect med Aretha Franklin, så blev det inte. Robin E var sååå bra med Waterloo!!! Lars såg nästan inte ut som sig själv och framförde något som mest kunde liknas vid ett musikalnummer, eller nåt sånt.

När det var Idol så pratade jag med T-dottern via msn, av nån anledning kom vi in på att min Pappa varit trollkarl. Det kändes som att hon inte riktigt trodde på att Pappa varit trollkarl så jag skickade denna bilden till MrTs telefon så hon fick se:

Som vanligt så har jag världens bästaste kompisar!!! Ray, från Norge, overbuljongterningpakkmesterassistenstsvikar, ja, han var nåt med buljongtärningar som jag inte förstod! Cam fanns där och bara stod ut med att jag vräkte ur mig all skit! JPH fanns där och tittade på Idol med mig. Jag älskar mina kompisar!!!

Som topp på allt så fixade Cam ett recept till mig utan att jag behövde gå till läskiga mödravården. P-spruta here aj come!!! Fyra stycken, det räcker ett helt år! Underbart att inte behöva gå till mödravården på ett helt år!!!! Gyn känns som ett mindre problem än mödis faktist, är det jag eller personalen? Jag tror det är jag.

Undrar om jag kanske ska åka och inhandla en ny sovrumstv? Det verkar så jäkla svårt att få hem den som står hos T. Eller kanske jag ska ta en öl istället. Jaja, vi får se hur det blir, första stopp blir soffan!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Min mamma är i alla fall väldigt söt, för hon har så väldigt långa tuttar."
Mia, 4 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008