Söndag

Igår eftermiddag hade jag min värsta nysattack nånsin. I över tjugo minuter så nös jag precis hela tiden, jag hann knappt andas mellan nysningarna så jag blev helt slut.

Igår så fick jag lite underhållning av JPH, han satt och plinkade på gitarren. Egentligen så gillar jag inte gitarrplinkare men när JPH eller systersonen plinkar lite sådär random så gillar jag det. Lyssna på det här!

Igår kom min sovrumstv hem! Hurra!!

Tvärr så resulterade tvlämnadet i att jag blev helt knäckt. Till råga på allt så blev det korsdrag i dörren när MrT skulle gå så den smällde igen, han blev jättearg över att jag smällde igen dörren. När jag fick upp dörren igen så hade han hunnit in i hissen, jag såg när dörren gick igen, men eftersom jag var iförd handduk så ville jag inte störta ut i trappen.

Sur blev han på smälla-igen-dörren-episoden i allafall. Kunde han inte sagt vad som var problemet egentligen istället???

Att det sen hela kvällen tjoade i fönster och dörrar vet ju inte han. Det var problem att öppna balkongdörren för att gå ut å röka, det gick något bättre när jag hakade upp den på krok. Jösses hösten är jättehär!

Det som jag fortfarande undrar över är hur han så lättvindigt kan offra det som vi har till förmån för ett knull eller en fling? Det är ju inte som att vi haft ihop det i tre veckor liksom. Sen så tror jag ju, som jag trodde innan jag ens flyttade dit, att bo-ihop-perioden blev för mycket för honom. Just nu är det bästa jag kan säga om att vara med T är att han inte vill flytta ihop, det är ju också helt sjukt!

Innan han var här igår så hade jag tänkt att gå ut. Den känslan försvann jävligt fort efter hans besök. Va faan, jag hade säkert behövt gå ut igår!

Till råga på allt så skulle jag flytta bordet, som han också hade lämnat över, då missar jag lite, bara litelite, och landar på knät, då försvann det sistaste lilla av gå-ut-känslan. Va faan, kunde han inte ställt bordet där det skulle vara???

Självklart kommer allt dumt/illa/jobbigt som händer vara hans fel en tid framöver.

Min privatnurse är sååå underbar!!! Hon bara finns där och jag får skrika av mig och grina och allt. Aj löööv maj nöööörss!

Jag gillar även min Plumse som kommer med uppmuntran, det gåååår ju att köra till Göteborg på två timmar bara man vill!!!

JPH, som aldrig nånsin har gillat MrT, sa mest ok till allt jag sa. Han är söt på sitt sätt, han vill mig så väl. Mest vill han nog att jag ska må bra!

GB han kom med studietips som jag mest dissade. Vi pratade även i telefon och jag blev ju både lessen och glad.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Döden är en sorts solnedgång."
Helena, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008