Måndag

Fotboll är en jädra skitsport!!! Bajen torskade igår. Jag såg inte matchen men Mamma ringde och berättade resultatet. Jag ringde MrT för att få svära lite över det och höra om han kollat och hur dom spelat, han var inte hemma utan på väg hem.

Då slog det ju mig att han sa nåt om att han inte åkte hem efter krogen i lördags. Jag fick ju den fiffiga idén i lördags natt vid kvart över tre att då är han på väg hem, då kan han åka förbi här och hämta mig så kan vi byta lås och nycklar. Han sa igår att han inte tyckt att det var nån vidare bra snilleblixt! Sen så fick jag inte riktigt ihop det hela, den här tjejen som han träffat var bortrest i helgen sa han, och sen så hade han åkt med nån hem i lördags? Så jag frågade, jaha, då hade han åkt hem med nån annan tjej.

Det känns bra att han verkligen visar att han tycker om den där tjejen han nyss träffat genom att åka hem och fucka med nån annan. Den intressanta tjejen får väl å andra sidan aldrig reda på det. Killar alltså!

Sen pratade jag med Cam om hur det här med nycklar och lås skulle lösas smidigast. Det blev jäkligt rörigt! Jag ska försöka förklara lite hur det ligger till. MrT har två nycklar till sitt lås och när jag bodde där så behövde vi tre nycklar. Jag har tre nycklar till mitt lås och jag får ändå en byggcylinder så jag tar min låsplopp och sätter i hans dörr. Hans egen låsplopp hamnade då i kökslådan. Jag kan ju köpa nya lås och slippa allt tjafs, men, det är bara det att nycklarna till låsploppen i hans dörr är ju mina portnycklar. Jag blev helt trött av det där, Cam ska höra av sig när hon kommit på en bra lösning.

Jag tror det bästa är att han byter lås och sen stoppar han ner alla nycklar och ploppen i min brevlåda, men det kommer inte ske nu för att hans barn är i Turkiet och T-dottern har ju en av mina nycklar. Jag blir galen, jag vill bara att allt ska bli klart!

För säkerhets skull så har jag fått hosta nu också, och hostmedusinen står i MrTs kylskåp, det är väl lagen om alltings jävlighet som bevisar sig. Igårkväll hostade jag så jag kräktes, inget vidare. Helt tomt i magen och kräkas, ingen höjdarkombination.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Min farfar var trädgårdsmästare. Han dog när pappa och farbror Arthur var små. Så man kan på sätt och vis säga att farmor har varit gräsänka hela sitt liv som gift."
Henrik, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008