Onsdag

Jag tvättar och jag tvättar och jag tvättar. Kläderna och annat som legat i de ej skyddsinplastade garderoberna blir inte rena av en tvätt, minst två måste till beroende på material. Jag blir galen!!!

Mer galen blev jag ju på datorer igår!!! Och Vista!!! Och Outlook2007!!!

Imorse så började det borras 07:12 men bilningen startade inte förrän halv åtta, man får vara glad för det lilla. Även idag har det ringt på dörren, några som skulle in och flytta på mitt handfat som tydligen satt för nära väggen. Om det fortsätter såhär med fixning av anmärkningarna från slutbesiktningen så kommer dom nog inte att vara klara ens till december, och på pappret stod att det skulle ta tre dagar.

Att dessutom dessa två tomtar ska fixa läckan i mitt kök verkar ju tyda på enormt bra kommunikation mellan de som jobbar här. Tror dom på allvar att jag inte skulle säga till om en vattenläcka när jag har flyttat hem??? Jag har som sagt lärt mig ända sen jag var liten att vatten på fel ställe är inte bra.
Villabarn.

Just det, min färd till Sumpan igår. JPH anmärkte att jag minsann visst kom fel, jag missade ju infarten till parkeringen. Hur i helvete ska man veta att man ska svänga vänster upp på en gata som går bakåt mot vad jag åker när jag ser vart jag ska rakt fram??? Dessutom så var det hål i mitträcket på vägen ungefär där jag såg att jag skulle till, inte fasen väljer jag att köra åt rakt motsatt håll då inte. De som bygger vägar har förmodligen lika bra kommunikation som byggjobbarna här i huset.

Nu ska jag och min dator till JPH!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla människor är väldigt bra vaktmästare..."
Stig, 5 år
"...dessutom kan man ha dem som ormmänniskor på cirkus."
Julian, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008