Torsdag

Det där med att JPH skulle laga min dator igår gick sådär. Först så var den jäkligt envis med att inte vilja öppna sig alls. Sen när den efter hård övertalning gapade lite så vägrade den att gapa stort. Några små, förmodligen helt jättenödvändiga sladdar satt som spärr mellan uppe och nere. Dumma!

Såhär såg den ut när den halvgapade litegrann:

Så småningom så kunde datorns käftar stängas och den fungerade, inte bättre men ej heller sämre. Problemet som uppstod var att min Fn-tangent bråkade och jag höll på att bryta ihop över det men som tur var så fixade JPH det på nåt mirakulöst vis. Det värsta är att jag inte ens blir förvånad över att han fixade det, han brukar fixa allt!

Jag bestämde att jag skulle åka hem så jag hann innan köerna. Det var redan försent så jag fick sitta i kö, dock en som rullade mer än stod stilla. Efter JPH-besöket skulle jag handla, shoppinglistan jag skrev här förut. Perfekt att jag kom till affärn precis när alla andra var där. Som tur var gick det bra och utan större missöden. *stolt*

När jag kom hem hade jag paket som väntade på mig. Virre hittade den perfekta ersättaren för MrT. De två är bra för precis samma sak, möjligen att båda har sina fördelar framför den andra men i det stora hela så är de väldigt lika och bra på samma sak:

Möjligen att MrT är lite bättre på att svara på frågor när man ser på fotboll för igår fick jag inga svar alls när jag såg matchen. Hammarby tog emot Halmstad på Söderstadion. Kallt och lite trist väder, lika trist första halvlek. Det blev inte varmare men det blev mål. Hammarby vann med 2-1 och tog äntligen en trepoängare!!!

Virre var borta och fanns ingenstans, det visade sig att hon tydligen var i Danmark av alla ställen. Jag kunde i allafall meddela mig till henne om att paketet anlänt och fick till svar att hon vill ha fullständig rapport på fredag.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är barnmorskans jobb att ta emot babyn så att den inte ramlar pladask i golvet."
Kristian, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008