Fredag

Igår så var jag hos MrT och hämtade det sista, igen! Jag tycker jag har hämtat det sista flera gånger nu. Nu är det enda som är kvar min låsplopp som sitter i hans dörr och så mina nycklar, jag kunde ju inte byta lås när han inte var hemma då hade han ju blivit utelåst och säkert jättearg och mördat mig.

Så nu väntar jag på att nycklar och låsplopp ska landa i min brevlåda.

Förutom detta så skulle jag och Cam till Rusta. Hon skickade sms halv sju på morronen och undrade om vi kunde göra det, som tur var så var jag redan vaken då. Jag skulle då stressova lite innan byggjobbarna startade, det gick ju såklart inte alls. Vi kom inte iväg förrän ganska sent på eftermiddagen bara för jag var sååå trött.

Oj, vad svårt det var att hitta en liten mopp. Jag har insett att jag behöver en mopp på heltid i badrummet nu när jag har duschhörna istället för badkar. Alla moppar var stora som sjutton och skulle inte gå in under mitt skåp jag har där. Cam behövde lite bröd, mjölk och youghurt och det var en himla tur det, där, i den affären hittade vi en duschmopp, jaa, det hette tydligen så när man skulle ha en liten en. Förmodligen den dyraste mopp jag nånsin köpt, hundra spänn kostade den.

Affärerna är tidigt ute och jag hittade julpynt. Jag är ingen vidare julfantast men dessa kunde jag bara inte motstå:

Vid hemkomsten så bestämde jag mig för storkok. En liten upplysning är på sin plats, köttfärssås får jävligt tråkig färg när man glömt att inhandla tomatpuré.

Efter att ha läst detta inlägg på en blogg så kände jag att sju saker kan väl inte vara så svårt, men svårt var just vad det var.

Sju saker om mig:

Jag har...

  • ...tatuerat mig
  • ...varit på porrmässa...många gånger
  • ...aldrig lärt mig att göra bechamelsås
  • ...en kompis som suttit i fängelse
  • ...världens finaste motorcykel
  • ...inte haft sex med fler än att jag kan räkna dem på fingrarna
  • ...endast ägt en bil
  • Kanske inte världens roligaste lista men dock en lista. Nu får ni minsann skriva egna listor och visa mig!!!

    Gårdagkvällen räddades av en kompis. Det är så himla underbart att ha vänner som bara finns och är. Skrika av sig och sånt, sen så känner man sig behövd när de i sin tur skriker av sig. Aj löööv maj vänner!!!

    Ikväll är det Idol med schlagertema. Charlotte Perelli ska vara gästdomare. Hur ska detta gå??? Johan Palm ska sjunga Uggla, kan bli, hmm, intressant.

    Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



    citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

    "Förr i tiden hade bönderna tyrranosaurus rex och ödlor i lagården."
    Therese, 5 år

    föregående dag
    nästa dag


    © Luran 2008