Lördag

Det där med schlager i Idol visade sig bli en upplevelse. Kevin, killen från Malta, sjöng Lyssna till ditt hjärta på svengelska och han gjorde det bra! Alice sjöng Min kärlek i en annorlunda version. Apdåligt men bra eller hur jag ska säga.

Johan hade fått längre hår och skrek fram Ugglas Johnny Rocker. Han är så söt och vill så mycket men om han kommer igen om några år så tror jag det blir bättre, men ändå bra. Sepideh lämnade inget som helst avtryck hos mig, var det Främling hon sjöng?

Robin E framförde Michelangelo och det var helt okej. Kunde varit bättre men framförallt så kunde det varit sämre. Kanske att han är lite för rockig för Idol-konceptet.

Lars drog på med Det börjar verka kärlek banne mig. Såg ut som en nörd. Men eftersom jag gillar låten så tyckte jag det var rätt okej.

Till slut så åkte Sepideh ut, det var ju helt fel såklart, Robin B skulle ha åkt.

I övrigt så gjorde jag inte mycket. Sov som en sten på eftermiddagen och blev väckt av att systersonen ringde och frågade om jag kunde hjälpa honom med deras dator, den hade virus sa han. Jaha, varför uppdaterar du inte virusprogrammet då? Jag vet inte hur man gör. Men killen är läskunnig och borde då kunna hitta update-knappen i virusprogrammet, jag tror minsann att det beror på rent ointresse jag.

Min ersättare i byrålådan kräver tydligen lite omsorg, dock inte lika mycket som MrT. För att inte bli dålig så ska den tydligen smörjas in med silikonbaserat glidmedel, nåt jag aldrig ens hört talas om. En promenad till apoteket för att inhandla, hmmm, det fanns flera sorter men just den silikonbaserade var självklart dyrast. Vad gör man inte för att få ett fungerande sexliv?

Jag har här under flyttning och grejer lyckats tappa bort min favvoögonskugga. Frågade 8ball om jag kommer hitta den och den sa absolutely. Då började jag självklart leta, tyvärr utan resultat. Magic8ball är suverän ändå!!! Idag får jag nog ta en tur till Kicks och inhandla en ny ögonskugga, det borde ju vara snabbaste sättet att få fram den gamla. Jo, alltid när man tappar bort nåt så kommer det helt mirakulöst fram när man skaffat en ny.

Jag ääääääälskar min magic8ball!!! Den kommer med så kloka svar på allt. Tack snälla JPH för den presenten!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tycker inte om att andra slår min lillebror. Det är det liksom bara jag som har rätt till."
Nora, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008