Söndag

Igår så hade jag tänkt att eventuellt kanske att jag skulle byta däck på bilarna. Strålande sol och allt verkade bra, förutom att min näsa rann. Min Mamma, som bor där däcken förvaras, äter kortison och ska inte utsättas för basilusker. Om jag åker dit så vill jag väl träffa henne och inte bara däcken, så däckbytningen sköts upp.

Efter veckan som varit med borrning och bilning så kände jag att jag var rätt trött. Slocknade som ett ljus på soffan och vaknade av att syrran ringde och berättade att de landat. Jaha, då var jag vaken men fortfarande lika trött men med den skillnaden att jag inte kunde somna.

På nåt sätt så kvicknade jag till i min nästäppa och kände mig riktigt pågång. Tyvärr så var det bara en tillfällig peak, det slog tillbaka genom att hela näsan kändes som ett sår.

När detta hände så kände jag att Kicks nog inte var nåt prioriterat ärende.

På kvällen så ringde Lund. Vi pratade säkert en hel timme. Om allt. Både inredning och bokstavssjukdommar hos barn diskuterades. Hon har äntligen fått en utredning på sin dotter, har kämpat i nåt halvår eller så. Oavsett vad utredningen ger så blir det ju bättre, om dottern har nån störning så vet hon det och kan då få lite förklaring på varför allt som händer. Dottern är nog lite för liten för att förstå, men man kan hoppas.

Nu för tiden så har jag inget badkar utan en duschhörna. Jättebra tills man använder den. Det är blött över hela badrummet innan man är klar. Dessutom så har jag, the verri snabbduschare, blivit en långduschare. Det tar flera minuter innan man blir varm nu när man står direkt på golvet. Jag som lite miljövän blir irriterad men tänker fasen inte stå å frysa i duscen.

Idag har jag tittat litegrann på Epic Movie. Den är riktigt apdålig men kul kan jag väl säga som sammanfattning. I natt när jag inte kunde sova så tittade jag lite på HotShots, samma typ av film det också. Egentligen skulle jag vilja se nån riktigt bra film, en sån som man fastnar framför och inte pausar en enda gång. Tips? Någon?

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tycker om att slå min syster. Inte medvetslös, bara så att hon förstår allvaret."
Jörgen, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008