Måndag

I Norge kan de göra lite rolig reklam! Kolla in häcklöparkillen, han ger aldrig upp!!!

Förutom att skratta till norsk reklamfilm så har jag tittat på ett gäng avsnitt av Sex&TheCity, där får man också en hel del skratt men också tankeställare. Det går att identifiera sig med karaktärerna, jag är inte Samantha!!

Misen och jag har tänkt, eller mest hon, att vi ska köpa gymkort efter sommaren. Det går sådär att komma igång med det kan man säga. Först är hon sjuk i veckor och nu håller jag på med hosta och snor. Igår diskuterade vi snorfärg, mycket upplyftande ämne. Misen hade varit på porrmässan och hittat Carlos som tydligen var bästaste strippan på stället! Kändes bättre att diskutera mässan än snor.

Som fortsättning på det aktuella ämnet så berättade Virre att hon nu har beställt! Japps, hon har fått en nästan full recension och kunde inte motstå den! Det är nästan så vi borde få betalt för att vi pratar så bra om den blåa i byrålådan. Observera Kat Von D i bakgrunden på tvn.

Förutom denna uppenbarelse så ser det ut såhär hemma hos mig nu, jag försöker få till lite höstmys:

Såhär ser det ut när man kikar ut från min balkongdörr, tänk vad fint det blir nu när det blivit lite kallt i luften:

Det är inte bara i luften ute det är kallt utan även inne i lägenheten, jag tror de har missat nåt när de håller på med stambytet här. Tur man har vinterskor.

Nu ska jag fika och sedan iväg och möta syrran och Iza för en prommis!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Julafton är Jesus födelsedag, men han har flyttat till himlen, så tomten vet inte var han ska lämna paketen. Därför ger han dem till barnen i stället."
Madeleine, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008