Tisdag

Prommisen igår blev ju inte sådär himla lång eftersom vi råkade se att parkeringen där jag ställt bilen var begränsad till en timme. Har väl aldrig sett det förut tror jag. Iza blev först galen när hon fick träffa syrran, som hon inte sett på dryga veckan, sen blev hon galen när hon fick se mig, som hon inte sett på ännu längre. Hon blir helt tokig och vet inte vilket ben hon ska stå på!

Det är nästan så jag vill se när hon träffar matte när hon kommer hem från Thailandssemestern.

Efter att vi kommit tillbaka till bilen så åkte jag på självscanningsaffären. Jag skulle ha massa konstiga saker som kakellim och fog, självscanningsaffären har allt liksom! Det är tydligt att det är jättedyrt med såna saker för när jag kom till kassan så kostade det 700 spänn!

Förvisso så fick jag med mig en hel massa annat också och kylskåpet känns nu välfyllt.

Igår var det fotboll igen. Hammarby tog emot Malmö på Söderstadion. Jag var helt slut efter dagens affärsbesök så jag låg nerbäddad på soffan och orkade knappt skrika nånting, kanske inte bara affärsbesöket som var skuld till det utan jag tror även det var snor och hosta inblandat i tröttheten.

Fotbollen bjöd på 7, jaa sju stycken, mål i första halvlek!!! Även i halvlek två blev det mål. Tror inte försvarsspelarna var med i nåt av lagen. Tyvärr så slutade matchen med att Malmö vann med 6-3.

Till denna målfest så skulle jag äta middag. Jag, som i stort sett aldrig köper hel/halvfabrikat, hade blivit tipsad om färdig potatisgratäng som jag självklart var tvungen att prova. Guuud så gott! Lite kryddor och röra om och så slapp man skala och skiva potatis, underbart bra! Men, helt hemmagjord är snäppet bättre men detta var helt klart en godkänd ersättare.

Efter fotbollsmatchen så kom sms från GB, han bara råkar bo i Malmö, såhär skrev han:

Haha Hammarby är laget för dagen. Hela Malmö skrattar

Som tur är så känns just Malmöförlust något bättre än andra förluster, min Pappa höll av nån outgrundlig anledning på IffIff i fotboll. Ja, min Pappa kommer från Jämtland.

Sen så vill mitt miljömedvetna jag berätta en sak. Hur fasen ska man kunna vara miljövänlig med lågenergilampor när vanliga glödlampor lyser sååå mycket bättre? När jag flyttade hem så var jag miljövänlig och köpte en skitdyr lågenergilampa till min lampa i hallen, det resulterade i att man fick lysa sig fram med ficklampa eller stearinljus i hallen. Nu sitter en helt vanlig 60 watts glödlampa där och då minsann ser man vad man tar på sig för skor.

Idag blir det långstorkok av köttgryta! Den står och puttrar på spisen nu och själv ska jag försöka mig på att sova lite. Imorse så vaknade jag fyra och kunde inte somna om. När jag känner att nu, nu kan jag nog somna, då ringer Norrland! Jaha, och strax därefter så började de bila här i huset så att sängen skakade. Jag är helt slut av allt det här med stambyte och flytt och uppbrott nu, jag vill inte vara med längre!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Julafton är Jesus födelsedag, men han har flyttat till himlen, så tomten vet inte var han ska lämna paketen. Därför ger han dem till barnen i stället."
Madeleine, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008