Onsdag

Jag är helt knäckt! All ork är slut. Ond cirkel blir det, jag blir så trött av att inte få sova och sen när de bilar i huset så orkar jag inte gå ut och göra nånting, och då blir jag ännu tröttare av att det bilas och så är orken slut.

Allt detta gör att min kropp inte vill vara med heller. Knät låter mig veta att det finns och min axel gör ont i alla lägen, när jag ska sova så får jag palla upp hela mig med kuddar för att över huvud taget kunna slappna av utan att det gör ont.

På detta mående så har jag då all städning och tvättning som ska göras. Det tar tid att komma igenom garderoberna i hallen eftersom det måste tvättas flera gånger. Jag har helt enkelt inte ork just nu. Jag som trott att jag kanske skulle vara klar med städning och så till påsk, jag får nog omplanera det till att kanske vara klar till midsommar istället.

För säkerhets skull så tvärdog datorn och jag fick installera om allt från början, precis vad jag kände att jag orkade med.

Det känns så underbart att ha ett hem där man inte kan vara på dagarna där man är tvungen att vara på dagarna. Idag började det bilas 07:50 och sen fick jag vila lite på lunchen, det vill säga klockan elva.

Köttgrytan blev superbra! Det är nästan så jag kan lägga till som vanligt.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det finns inte så många människor i Malmö längre, för min mormor är död."
Annika, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008