Torsdag

Igår utspelade sig följande dialog på msn:

Jag: nu är det verkligen flimrigt..... såg nu att MrT ringt på mobilen ringde upp å frågade vad han ville
nu har han bytt lås och jag frågade va fasen jag inte fått nycklar och låsplopp för... han skulle fixa det imorron

Jag: Han frågade om allt var bra, jaa, det är det väl sa jag
själv sa han att han jobbar och sliter och tjänar mycket pengar.....va bra sa jag, då kan du skicka två månadslöner till mig som tack för att jag varit piga hos dig dårå... inte helt poppis.....
men jag tycker att det känns som att det har varit så.....

Kompis: ok ! har du anställningsavtal ?
Jag: nä jag har ju inte det
Kompis: äsch !
Jag: trodde inte det behövdes liksom
Kompis: hmm ! om man arbetat nånstans över en månad ! så blir man automatiskt tillsvidare anställd om man inte skrivit provanställningspapper !
Jag: ok, ska säga det till honom nästa gång

Jag: jag tror minsann att jag får spara denna konversationen :lol:
Kompis: hmm ! inga namn !!
Jag: nej, självklart inte

Jag tror inte jag får några två månadslöner av MrT.

Efter denna konversation så tittade jag på Roomservice. Det var Jon som var inredare, han tillsammans med Johnnie och Mattias är helt galet!!! Men kul! Kanske att det är inredare jag ska bli i mitt nya liv? Men jag vill nog lära mig att snickra ihop egna saker då också. Och så ska jag bli elektriker så jag kan fixa sånt själv. Bilskolelärare för att folk kör som idioter ska jag bli också. Sen så vill jag ju sticka och greja, kanske göra smycken också, och måla tavlor. Jösses vad jag ska bli och göra en massa saker!

Medan jag tittade på tv så gav sig JPH på att göra egen potatisgratäng. Från potatisar som han skalade och skivade själv. Jag blir helt chockad, den killen har aldrig varit ens intresserad av sånt förut. Jag minns en gång för lääänge sen, typ tio år eller så, som vi gjorde potatismos av potatisar hemma hos honom, han hade aldrig gjort det nånsin i hela sitt liv. Det blev tydligen bra för att vara första gången han gjorde gratäng i allafall!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man parar en gris med ett får kan det hända att man får ett vildsvin. När djur parar sig skakar de väldigt, precis som om de har fått stora skälvan."
Thomas, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008