Torsdag

Nu har jag upptäckt att jag inte har mitt vanliga nu-har-det-kommit-mail-ljud.

Jaa, jag vet att jag är snabb.

Först letade jag på nätet efter mitt ljud. Ingen lycka där. Jag tror inte jag begriper mig på det där med att söka på internet. Då kom jag på att ljudet ju måste ligga på mina andra datorer eftersom jag haft det ungefär forever. Starta upp en annan dator och leta efter ljudet och föra över till denna. Sen skulle bara ljudet in och låta när mailen anländer också.

Gissa om jag glömt hur man gör då? Jamen självklart!!! Satt och letade i själva mailprogrammet vars fasen man valde ljud. Som tur var så kom jag förhållandevis snabbt på att man kan byta ljud i kontrollpanelen.

Jag hittade också detta recept på hur man lättast gör en liten chokladkaka väldigt snabbt. Receptet är ännu inte testat då ägg inte fanns i min kyl. Den görs i micron och innehåller inte bakpulver, det borde väl innebära en kladdig kaka va? Jag hoppas på det!!! Imorron är det Idol och då passar väl en chokladkaka utmärkt till det!!!

Idag har jag och syrran varit runt och planerat att göra av med massor med pengar! Först så lämnade vi Wilbur på verkstan och när vi var där så upptäcktes det att syrran skulle ha servat sin bil i februari! Då skulle hon passa in en tid nästa vecka och på måndagen så kunde hon inte lämna förrän ungefär halv fyra eftersom hon hade däckbytestid klockan tre. Då får vi, helt av en händelse, reda på att de byter däcken gratis på verkstan!

Då blev jag lite putt över att jag inte fått veta det när jag bokade min tid faktiskt. Det slutade med att syrran ska lämna sin bil på måndag och det blev då klockan tre för då får Wilbur på sig sina vinterdäck samtidigt. Så bara därför fick vi åka en extrasväng förbi däckstället för att avboka tiden, men det gjorde ju inget eftersom vi sparade hela 120:- på den trippen.

Efter däckstället så åkte vi till Specsavers. En kompis till mig hade hittat billigt erbjudande där på glasögon så det ville ju jag och syrran också ha då, vi har varit på väg i säkert ett år för att göra synundersökning.

Jag trodde det skulle ta två veckor innan skulle få tid, men se vi fick tid redan på tisdag. Då har inte jag hunnit få pengar så jag fick genast utöka lånet hos Mamma. Tänk va, visst är jag lite bortskämd som kan göra så? Mamma

Summan av utgifter som kommer:
Jag = 7000:-
Syrran = 4600:-

Himla tur vi sparade 120 spänn på ett däckbyte.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Ibland rullar grisen sig i gyttjan bara för att vara rolig."
Harald, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008