Lördag

Igår fick jag en länk från en kompis, han tyckte den passade in på mig litegrann sådär, eller kanske på honom för jag har ingenting att dölja.

Det var inte det enda roliga igår. IZA HAR BLIVIT FASTER!!!!!!!!!!! Eller hur fasen säger man? Izas matte har blivit farmor och då borde väl Iza bli faster va? Hur som helst, grattis till alla inblandade!!! Den där killen som kom ut igår får såååå jäkla schnygga kläder. En AC/DC tröja fast med BA/BY och så får han mössa med tillhörande halsduk där det står: FÖDD BAJARE!!!! Killen kanske inte uppskattar sina kläder sådär värst just nu, men fatta när han blir 15 och tittar på sina bebisbilder!

Jag har även tittat på en film, När Mörkret Faller. Om du inte sett den så rekommenderar jag dig att se den, eller det beror lite på sinnesstämning, man kan bli arg, upprörd och lessen flera gånger om. Den handlar om kvinnoförtryck. Det är både svennar, ytisar och bögar med. Hur lätt tjejer blir horor och hur det ryktet sprids i hela släkten. Kvinnor som blir slagna och äntligen vågar göra nåt åt det. Killar med "tuffa" yrken som är homo. Bra var den i allafall!

Pratade med Lina igår också. Jag börjar bli lite halvtomhalvt orolig. Misen har varit sjuk i mååånga veckor med snor och äckel, igår sa Lina att hon har hållit på ungefär likadant. Jag vill aldrig gå ut mer.

Det var Idol igår med soultema och duetter, vars var Loulou????

Det kändes väldans onödigt att ha köpt öl för att ha till Idol när allt jag vill ha efter prommisen och bilhämtningen var varmt te med honung. Ja, man kan inte alltid göra rätt inköp, det kunde vart värre!

Till min fasa fick jag ringa till syrran, hon jobbade, och säga att Robin B inte var dålig. Vi gillar inte honom men jag känner att jag kanske måste ändra min uppfattning, men inte ännu. Anna var inget vidare, tycker jag. Kevin passade väl inte helt till soul men han gjorde det bra ändå!

Sen kom duetterna.

Alice och Robin B. You're The One That I Want från Grease. Nu gillar jag Alice dårå och inte Robin B, jag har ju inte ändrat uppfattning än liksom. Söta som sjutton men bra, njae, det vet jag inte.

Robin E och Johan. We Built This City med Starship. Robin E var sååå bra!!! Och det blev faktiskt lite rockigt av låten. Robin E är rock och Johan ser ut som en ung Rikki Rocket. Deras rååååsa byxor var väl inte helt bäst.

Anna och Kevin. Kevin var så bra! Sen att jag inte gillar Anna blev ett dilemma, hon var rätt bra i duetten. Eller de två tillsammans var fasen bra!

Summasumarum: Vem ska ut??? Nu börjar det bli svårt att ens tycka att nån ska åka ut. Innan duetterna var det, enligt mig, helt klart att Anna eller Johan, men när duetterna var sjungna (vad heter det???? sjugna/sjöngda/framförda?? ) så var det svårare för mig att bestämma mig vem som skulle hem. Då tog en jävla väntan vid!!! Största felet med att ens titta på Idol är denna väntan! Va faan, en timmes väntan är ju inte klokt!!!

Så åkte Robin E hem! Nu håller vi tummarna för att han och Razamanaz fortsätter att ta spelningar på Anchor, då ska jag se det!!! Eller nån annanstans! Nu ska vi rocka!!!

Det värsta är väl att det blir lika lång väntan ikväll när det är Stjärnor På Is!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan de både värpa och ryta."
Katja, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008