Söndag

Markus!!!

Japps, jag såg Stjärnor På Is igår. Det tar emot att säga detta men jag gör det ändå: Carina Berg och Carolina Gynning var bäst igår! Tjejerna hade varit på skridskoskola och det var faktiskt riktigt kul att se!

Markus ramlade.

Det som är roligast att se är bilderna från veckans träning tycker jag. Sen är det mer fint än kul att se själva åkningen. Trots ett fall så var Markus självklart bäst! Jesper hade hopptränat i en sele och iförd selen fick han se en tioåring göra en perfekt axel. Jesper klarade sitt hopp och var nog egentligen bättre än Markus igår, men det tänker jag inte erkänna.

Kanske är det så att både Markus och Jesper, som båda kommer norrifrån, har försökt impa på tjejerna genom att hoppa runt på hockeyrinken.

Sen har jag pratat med min Sic också. Härregud vad han håller på att tatuera sig! Jag tycker det börjar bli lite för mycket nu, men det är ju hans kropp. Fick en av mina favvislåtar i ny tappning också: 17:e balladen. Killarna som gjort den hittar ni här: Åk attraktioner. Vi pratade även annat allvarligt om livet, kärleken och stockholmsresor!

Idag har det snöat!!! Det började snöa bara för att jag tänkte åka till affären med Wilbur, han har sommardäck än sålänge. Imorron blir det dubbdäck på, känns lite onödigt men tänk om det blir några dagar med riktig vinter, då är det skönt att ha dubbarna. Inte för att jag har några större förhoppningar om en riktig vinter här nere, men ändå.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Husdjur är djur som kryper inne i väggarna."
Anna, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008