Torsdag

Fy faan vad det här med stambyte är orättvist!!!! Hos mig är det inte klart än och senast igår sprang det byggjobbare här i lägenheten. Misen har också haft stambyte, det började långt efter att de började här och är redan klart!!!

Imorron ska jag äntligen få tillbaka mitt eget lås! Det är många veckor sen jag fick reda på att det skulle ske på onsdagen den veckan men nu har jag fått lapp i brevlådan och allt så nu kommer det nog ske på riktigt!!!

Det är räkningsvecka och jag har fortfarande inte fått nån elräkning. Inget jag sörjer så jättemycket men jag vill inte ha nån räkning på 8000 när den väl dimper ner. För att försöka kolla upp det hela så försökte jag logga in på Fortums hemsida, det gick inte. Bad om mitt lösenord och det visade sig vara det jag försökt logga in med. Till slut så fick jag logga in men inte faan hittade jag vad jag sökte, bara knappt nästan.

Jag har elräkningen på autogiro och vill sluta med det och få en vanlig räkning i brevlådan eller så e-faktura varje månad. Har ingen aning om jag lyckats ordna det eller inte så jag hoppas verkligen att de svarar på mailet jag skickade.

Fick också ett sms från Norrland, han sa att nu jäklar knarrar det under foppa-tofflorna, -19° och en decimeter snö!!! Här hemma är det bara kallt, rått, grått och aptrist.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kroppen på djuret brukar sitta bakom huvudet och så hänger tassarna på undersidan."
Katja, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008