Fredag

Nu har jag mitt eget lås igen!!! Byggjobbarna lyckades komma och ringa på innan jag åkte iväg och det var ju bra. Det tar inte lång tid att byta en låsplopp men av nån anledning så var de två killar som höll på med det, den ena skruvade lås och den andra ringde på dörrarna. När jag stått och tittat på när den ena killen byter lås i grannens dörr, omväxlande tittat på killen som ringde på dörrarna, i nästan fem minuter så tar han som ringde på fram en skruvmejsel och börjar byta mitt lås. Men alltså, om det hela tiden är såhär, som det verkar ha varit också, att det är två som ska gå runt och göra whatever, en som gör och en som tittar på, så är jag inte förvånad över att det tagit sån lång tid. Inte heller över den stora hyreshöjningen.

Sen skulle jag iväg på ångestskolan. Stämplade in 08:35 i garaget för att inte behöva betala. Idag var vi bara tre stycken så det var lite tomt på stolarna. Jag fick värsta brytet när jag skulle berätta om förra fredagen. Det är ju helt sjukt att de har det här på fredagar, hela helgen går åt till grubblerier över detta istället för till att slappna av och kanske göra nåt kul.

Just nu går min helg åt till att försöka ens titta på alla papper vi fått därifrån. Det här var tredje gången och jag har inte gluttat på papprena i mappen en endaste gång ännu, jag har inte haft tid/ork/lust. Anledningen att jag nu bestämde mig att titta på det var att vi idag pratade andning. Jag tror jag glömmer andas när jag blir nervös och stressad, tandläkaren brukar säga åt mig att andas när jag är där och då blir det värsta jätteinandningen för att jag glömt att andas för att han är så läskig. Eller inte han men själva tandläkarbesöket.

Så ikväll ska jag nog mest andas.

Nu måste jag skynda mig att kurera bort allt snor i näsan för imorron ska jag och Cam titta på BiB och dricka Stjärnor På Is.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är bara några få djur som värper. De andra grymtar eller piper."
Ida, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008