Lördag

Igår var jag lite upprörd över min hyreshöjning, eller inte om man såg till hur byggjobbarna arbetar, bara för det så har jag nu gått med i demonstrationståg!!! Gör det du också!!! Här kan man demonstrera mot höga hyror!!!

Igår var det Idol såklart! Kärlekstema, inte min favorit kanske. Innan så tänkte jag att Alice har väl gjort ett lite konstigt låtval och att Johan valt de bästa låtarna. När det väl började så kändes det som att Anna inte gjorde nåt vidare ifrån sig och hon åkte också ut och det tyckte vi var rätt. Nästa vecka kan Johan åka hem!

Det där med att titta på ångestskolepapprena gick sådär får jag väl säga. De har legat i sin mapp på en flyttkartong med garn i hallen utan att ha blivit knappt sedda. Jag har kommit en bit på väg, mappen ligger nu på soffbordet, fortfarande oöppnad men det är ändå ett steg i rätt riktning. Kanske att jag hinner öppna mappen innan nästa fredag, jag hoppas på det.

Fortum har inte behagat svara på mitt meddelande. Ska jag nu gå och vara orolig över att få en enorm elräkning och inte ha råd med nåt annat???? I och för sig så brukar jag inte ha råd med så himla mycket annat men i allafall litegrann, mat och sånt liksom.

Igårkväll så började det snöa! Och snön ligger faktiskt kvar!!! Så idag är det ljust och fint ute! Aj lajk snö!!

Egentligen borde jag vara jättepågång bara för att det är så fint med snön, det är jag inte. Snorig och hängig istället. Ingen shopping med syrran och inga Stjärnor På Is med Cam.

Lite orolig inför Stjärnor På Is är jag, syrran drömde att Markus åkte ut!!!

Efter detta nerköp på aktiviteter så fick jag ett jobb! Ett stort jobb! Varg vill ha en virkad filt så imorron ska jag försöka ta mig till affären och inhandla garn. Virkkroken är redan framtagen. Sen blir jag upptagen!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kon har fyra tassar som når ända ner till marken när den springer."
Ingeborg, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008