Söndag

I min soffa har jag ett leopardtäcke. Vet inte riktigt hur länge jag haft det men jag vet att det var systersonen som gjorde om min soffa till en leopardsoffa och då var han inte så stor. Nu har detta täcke börjat gå sönder och bli ett riktigt lapptäcke. Varg, som jag inte sett på tio år, vet att jag har täcket så det är alltså minst tio år gammalt. Kanske inte så himla konstigt att det börjar bli lite trasigt då efter dagligt slitage i soffan.

Detta har resulterat i att jag inte bara behöver köpa garn till Vargfilten utan jag måste även köpa tyg till att laga täcket med. Den där filten har jag börjat med, två rutor klara. Jag kom på att jag håller på att sticka en mössa så jag tog garnet därifrån och började på filten, mest för att se hur det skulle kännas att virka eftersom jag inte gjort det på så länge. Det kändes bra!

Stjärnor På Is. Först att syrran drömt att Markus åkte ut, sen säger GBs mamma att hon tror att Markus åker ut, sen åker Markus och ramlar och snubblar och har sig. Jag var tvungen att sms-rösta!

Jesper var sååå bra att jag nästan kapitulerar vem som är bäst!

Tony var också så himlans bra!!! Alltså, han hade aldrig stått på ett par skridskor innan detta så han är egentligen jättebäst.

Till slut så visste jag inte om jag ville att Josefine eller Lars skulle åka hem, blev lite kluven liksom. Det hela slutade med att Josefine åkte hem och det kändes inte fel! Men det hade varit roligare om en tjej hade varit kvar. Jäjä, ska jag hålla på Tony nu eller fortsätta hålla på Markus?

När stjärnorna åkt klart så frågade jag JPH om han kunde hjälpa mig att få upp ett skåp på badrumsväggen, han kunde det men vill inte. Det resulterade i att jag, i ren frustration, borrade upp det där jävla skåpet själv. Maj nejbörs löööv mi!!! Skåpet hamnade nästan som jag tänkt mig och jag är nästan lite stolt över mig själv att jag fixade det!

Sen gick jag vidare och försökte mig på lite tvspel. Jävla IceKing!!! Jag känner att jag sagt det här förut men jag säger det igen, jävla IceKing!!!

Jag övergav tvspelet och fortsatte med filten. Lite ivrig blev jag och satt uppe och virkade hela natten, kom i säng halv fem på morronen. Idag är jag lite trött men fortsätter med virkningen i allafall.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Hundens mamma heter hund och pappan heter hund, ungarna heter hundvalpar och själva hunden heter hund."
Allan, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008