Måndag

Äntligen är sidan uppe igen! Mitt webhotell bestämde sig för att byta servrar och allt sånt idag.

Det där med att jag borrade upp badrumsskåpet, det gick inte helt enligt planerna. Jag glömde visa er bilden igår så här får ni se hur det gick till att börja med:

Borren liksom bara vek sig! Jag har aldrig varit med om något liknande, jag har borrat med den där borren förut så den kan ju inte ha varit helt dålig. Jäjä, nu kommer jag inte använda den nåt mer.

Nu har jag hela helgen ätit massor med vitlök, både för att det är gott och för att det kanske kan påverka snoret positivt. När syrran och jag skulle iväg och handlade så funderade jag på om planen verkligen var så himla genomtänkt. Jag tror jag luktar vitlök ut genom porerna! Vet inte om det verkligen är så eller om det är jag som tycker att det är så.

Det har kommit massor med snö så idag fick man gräva fram bilen. Syrran var tvungen att flytta på bilen för hennes gata var snöröjningsgata idag så jag slapp gräva!

Sen åkte vi och handlade, det blev ingen sån shoppingtur som vi hade planerat utan bara en tur till självscanningsbutiken. Garn till Vargfilten var det viktigaste och bara därför blev det en dyyyr handling, 700:-! Men då fick jag kaffemjölk, ägg och korv och bröd också! Och en vitlöksfläta, det går mycket vitlök här nu.

Jag har i allafall ljust och fint i vardagsrummet nu, de har tagit ner byggställningen som stått utanför! Jäj! När den stått där så har jag haft persienner nere helt och hållet så det blev en väldig skillnad idag när jag drog upp, för det första ingen persienn och för det andra snö ute. Det är första gången sen i augusti som jag har min persienn i vardagsrummet uppdragen!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Jag tycker om djur. I alla fall om de inte har huggtänder och bölar som en älg. Men jag tycker inte om när djur smyger sig på mig bakifrån och skrämmer mig."
Pauline, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008