Onsdag

Är lite trött efter gårdagen. Eftersom pysselkillen inte verkar ha nån koll på F-kassan så tänkte jag själv försöka kontakta detta åbäke. Jag vet inte vem jag har som handläggare, om jag ens har någon, och efter gårdagens svårt jobbiga telefonsamtal så insåg jag min begränsning och gick istället in på deras hemsida. Huga så mycket text! Fick lite panik innan jag hittade deras mailadress under kontakta oss.

När jag väl hittat mailadressen och ska börja skriva så känner jag ångesten komma. Jag andas och tänker som vi lär oss på ångestskolan men det funkar fasen inte. Bröt ihop helt och fick inte iväg nåt mail alls.

Som tur var så hade jag C att prata med. Där får jag häva ur mig allt, att jag inte hävde ur mig just det här om mailet utan en massa annat gjorde liksom inget, huvudsaken var att jag fick häva ur mig nåt.

Sen fick jag hjälp med att få ihop ett mail till F-kassan. Trots hjälpen så blev det virrigt och jag bara hoppas att de fattar vad jag menar. Och att jag får svar.

Jag känner att det här är lite för mycket nu. Lugn och ro är vad jag behöver, och det har jag ju runt mig. Det är en jäkla tur att jag inte ska handla några julklappar! I mitt nästa liv ska jag bli en björn och gå i ide läääänge!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär kan man inte dricka mjölk på fem dagar."
Simon, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008