Torsdag

F-kassan gillade tydligen inte mitt mail för idag fick jag leveransrapport där det stod:

Your message
To: Försäkringskassan Kundcenter
Cc:
Subject: mig själv....
Sent: Wed, 10 Dec 2008 14:09:45 +0100

was deleted without being read on Thu, 11 Dec 2008 10:09:51 +0100

Får dom verkligen göra så??? Oavsett om dom får eller inte så blev ju jag helt knäckt. Ingen bryr sig om mig och nån hjälp kan man inte få. Dagens planer blev inte riktigt som jag tänkt eftersom jag blev helt chockad av denna leveransrapport. Gråt, skak, ont och ångest var mina reaktioner.

Syrran tyckte också att detta var helt sjukt och vi bestämde att jag skulle svara på leveransrapporten och fråga vart fasen jag ska vända mig med frågor. Fick iväg ett virrigt mail och då kom leveransrapport om att det var läst, bättre än inte läst.

Sen fick jag då svar. Eller jag vet inte om jag kan kalla det svar direkt, det stod att jag fått en blankett skickad till mig men inte nåt om mina övriga undringar. Det stod att jag ska skicka in ny ansökan om sjukersättning i januari och bifoga ett läkarutlåtande, det känns jättebra att jag ska träffa pysselkillen den 13:e januari och då har två veckor på mig att få in den där ansökan. Med tanke på att jag väntat typ ett halvår på att få träffa läkaren så blev jag lite lätt stressad.

Försökte utan framgång ringa till pysselkillen. Fick till slut tag på nån som kunde ge honom ett meddelande att han ska ringa mig. Håll tummarna för att han verkligen gör det imorron! Att ringa detta samtal tog mycket kraft, jag är stolt att jag klarade det!

Jag måste ha hjälp för att reda ut allt det här, finns det nån personalpool man kan maila till och få en person att hjälpa till med f-kassa, läkare, pysselkille? Räkningen vet jag inte riktigt vart jag ska skicka bara.

Det är en jädra tur att jag inte behöver bry mig om jul- och Lucia-förberedelser, det hade aldrig gått efter den här dagen!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär är det nästan som om hjärtat pussar kroppen."
Tobias, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008