Fredag

Idag var det sista gången på ångestskolan. Det är en hel del som jag och de övriga har lärt oss. Jag har lärt mig, även om jag inte är proffs ännu. Vi fick också säga det som varit bra och dåligt, jag sa det jag tyckte har varit allra sämst nämligen att det är på fredagar. Lite förvånad blev jag när de som hållit i det höll med, från nästa år kommer ångestskolan att vara på måndagar. Nu vet jag väl inte om jag tycker att det är helt bra heller men jag behöver inte gå då så jag bryr mig inte så mycket.

Trots att jag lärt mig en massa så är det massor kvar. Hur är det man brukar säga? Rom byggdes inte på en dag. Tänk om jag kunde få in det i min skalle. Lite har det nog gått in eftersom de två ledarna har tjatat och tjatat om att man ska bryta ner sina mål till små, små saker och börja där.

Även om denna skola framkallat en hel del tankar om massa saker så känns det lite trist att den är slut. Det känns som att det är en massa saker som inte hunnits med. Både den en och en halv timme som varje gång varit och hela sju veckorna har verkat kortare, det har gått så himla fort.

Som vanligt, eller vanligt, det har blivit så nu de här fredagarna när det varit skolan, så åkte jag och handlade efteråt. Det har inte varit alls mycket folk de tidigare fredagarna, men idag var det. Gör folk inget annat än handlar i december???

Jag var även in på apoteket. Där var det jag och en till och ändå tog det längre tid än nånsin, nån ny tant i kassan som inte visste att det är skillnad på zopiklon och zolpidem. Min nya karriär kanske är att bli apotekstant, kunskaper verkar ju inte behövas i någon större utsträckning.

Irriterad över att det tog sån tid på apoteket så ringde jag upp Mamma för att säga att hon inte bör gå på apoteket just idag. Då blev jag inbjuden på fika. Mamma har bakat nya sorters frallor och blivit jättenöjd med resultatet och idag fick jag smaka. Himla goda! Den frallan jag fick hade varit fryst och blev micrad så lite av den hårda skorpan försvann, men det gjorde inget. När den hade varit nybakad så hade frallorna varit som Pappas frallor, såna man fick skavsår i käften av bara för man åt för många. Min Pappa brukade ofta baka på lördagmornarna och experimenterade hur han skulle få till den hårda skorpan som är på italienska bakverk. En himla tur att han höll på med det så att jag har kunnat ge andra goda råd om hur man gör! Kolla baguetterna på receptsidan, där är en variant hur man ska få till hård skorpa på bröd.

Ikväll ska jag se På Spåret och känna att jag inte kan ett enda resmål. Lite boxning och tennis blir det nog också. Men först:

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär bultar hjärtat så mycket att man känner sig alldeles dallrig."
Signe, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008