Söndag

Igårkväll så ville Varg ut och dansa. Istället för att vi skulle gå på båten så skickade hon låtar, bland annat denna nostalgilåt, i och för sig i ny version men fortfarande väldigt bra! Det var mycket Sash när vi sprang ute på båten som mest! När jag fick den där låten så kände jag att jag saknar Vargs gymblandband som hon alltid försåg mig med, på den tiden hade man freestyle med band sörrni!

Banden döptes till lite olika, bland annat Trampvänligt Ala Varg. Jag har bandet kvar nånstans men jag vet inte hur det låter, jag har inte haft igång bandspelare här hemma på mååånga år, kanske dags att smörja upp den jag har i matrummet. Den stereon är förövrigt ett köp som jag och Varg gjorde när vi skulle shoppa bort vår ångest efter en sen utekväll.

Det var på den tiden som jag inte visste vad riktig ångest var.

Det där med att sova lite mera gick inget vidare, jag somnade strax innan åtta på morronen och vaknade 09:23. Som tur är så har jag lyckats sova en timme på soffan. När det blir såhär så blir det inget av nåt, även om jag känner mig ganska pigg efter att ha sovit en timme så hänger inte kroppen med. Jag försökte mig på lite wii-bräda men det gick inte alls.

Jag hade egentligen behövt åka för att handla lite men jag kände att jag nog skulle vara en riktig trafikfara så jag stannade hemma. Nu hoppas jag på att få sova nu ikväll och imorron kunna åka och handla mjölk, smör, bröd och andra basvaror.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Hjärtat slår fortare när man har varit ute och sparkat fotboll. När man är kär är man helt väck."
Allan, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009