Onsdag

Jag är helt slut! Och snurrig!

Det här med vården verkar helt jättesvårt att begripa sig på, speciellt för mig som inte har kraft att leta reda på allt finstilt själv. Igårkväll fick jag reda på att en behandlingsansvarig alltid är en läkare som skriver läkarintyg och recept. Så är inte min. Pysselkillen måste be en läkare om recept ju. Vad han är vet jag inte riktigt.

Jag känner lite som att man måste jobba inom psykvården på nåt sätt för att kunna få psykiska åkommor. Jag har ingen aning om vad man kan begära och vad som finns för möjligheter och jag får ju tydligen inte reda på sånt heller, om det inte är av en slump.

Det fattas bara att f-kassan börjar hålla på att strula nu också med sina regler och omorganisationer. Jag kommer få magsår, eller kanske inte men magen är redan i totalt uppror över vad som händer redan nu.

Såhär sa GB igår: LÄGG DIG NER I SOFFAN och blunda. Han har rätt, jag skulle nog må bättre om jag inte stressade upp mig över så mycket. Men alltså, GB skulle vara lugn i en tsunami eller jordbävning, aldrig att han hetsar upp sig såhär som jag gör.

Sen det här med mitt mailbyte. Jag har haft top10 längre än vad jag haft hemsidan har jag märkt. Reaktionerna på bytet är inte bara jaha utan frågan blir vem som har domänen och sen hur gammal MrT är och hur länge vi känt varann. Svaren på frågorna är 50 respektive 19. Top10 använder jag, eller använde, som huvudsaklig mailadress eftersom det är den jag haft längst, det är också bra att jag inte har nån adressbok i datorn heller, det är så lätt att komma ihåg att meddela alla då liksom. Datorer på service är en styggelse! Eller egentligen är det bra, förhoppningsvis så kommer datorerna tillbaka och fungerar men det känner man ju inte av just när de är borta.

Nu ska jag börja lobba för att alla inte bara ska behålla sina telefonnummer utan även mailadresser. Startar det nu när jag själv bytt och föregår med gott exempel!

Till det positiva idag hör att Cam, min klippa i det röriga vårdhavet, är helt underbar och tar hand om mig när jag inte kan själv! Hon ska hjälpa mig i denna röra som är gällande vad jag får för vård, och vad jag borde ha för nån. Idag har jag fått lära mig att man ska ha vårdplan, eller hette det medicinplan.

Mer positivt, syrran fick med mig till affären idag!!! Tjoohoo, mjölk hemma!!!

Efter affären var jag hem till min Mamma. Där var det mattid och jag fick också äta, nåt jag inte blev impad av för dagens rätt var lutfisk. Eftersom det är flera år sen jag försökte äta lutfisk så smakade jag lite, ingen höjdare men inte sådär äckligt som jag minns det. Senast jag försökte äta lutfisk fick jag kväljningar och det fick jag inte idag. Sen så fikade vi, jag hade hittat nåt som hette fikaröj på affären! Japps, det inhandlades bara för namnet! Gott var det i allafall!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär känns det inuti en. För då tänker det."
Patrick, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2009