Torsdag

Ni är så söta alla att jag får en tår i ögat! Alla pepp och kram-meddelanden jag har fått över hur illa det gått hos öppenpsyk. Både telefon och mail har gått varma. Tack snälla alla!!!

Över till avdelningen hundar.

Iza the virrpanna är numera skiträdd för smällare och raketer. Annars är hon som vanligt. Jag ska börja med att öva Cesars bitgrepp på henne tror jag, och välta omkull henne sådär som Cesar gör med vovvarna. Det är en långsiktig plan, vi får se hur det går.

Mio, den vita herdehunden som i somras jagade gräsklipparen och hoppade studsmatta, ska omplaceras. Det är ju så sorgligt att man får en tår i ögat av det också. Matte jobbar oregelbundet och är nu ensamstående mamma, hennes tid räcker helt enkelt inte till. Det första jag och syrran tänkte var att det passar Mamma på landet, jamen sen då, vi är inte helt säkra på att Mamma vill ha hund i stan liksom. Nästa tanke, grannen på landet. Han behöver en hund tycker vi, det var han som hade min favvis Indy. Sen Indy försvann så har han varit lite sporadisk hundvakt åt diverse hundar, bland annat åt Iza när vi fick sitta på akuten när jag vikt knät fel i vintras.

Sagt och gjort, syrran ringde upp landetgrannen. Tyvärr så hade han alldeles för många lånehundar så han ville inte ha nån heltidshund. Bra att han kunde säga ifrån men synd för Mio. Hamnar man som hund hos vår landetgranne så har man det bäst i hela hundvärlden!

Jag har försökt läsa lite, Mias systrar. Det har gått sådär, jag får hela tiden bläddra tillbaka för att jag märker att jag inte vet vad jag har läst. Efter denna bok så vill jag läsa Sanningen om Gömda och Vingklippt sanningen om Paradiset. Jag kommer ha fullt upp hela året känns det som. Faan också, jag som brukar vara en bokslukande snabbläsare.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär slår hjärtat så där fort för att man aldrig har sett henne förut."
Kenneth, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009