Fredag

Nya projekt! Två glasburkar ska nu bli ljuslyktor med hjälp av sten och lim. En med genomskinligt lim och en med gråvitt lim. Tyvärr så tog det stopp ganska fort, lim slut!

Nu låter det ju som en enkel lösning att handla mer lim. Samtidigt så kollade jag posten, ICA-tidningen med tillhörande räkning hade anlänt. På den räkningen stod det att det är en betalningspåminnelse! Tydligen har jag glömt att göra en överföring till ICA-kortet. Jag skäms! Det var det jag tyckte att jag hade haft så, för mig, mycket stålars över.

Tur jag ska till tandläkaren nästa vecka så jag får göra av med lite pengar!!

Det som är lite trist med att jag satt igång nytt projekt, förutom att det fattas lim, är att jag har igen fått så himlans ont i händer och fingrar. Varför liksom? I och för sig så har jag haft ont lite till och från men inte såhär jädra ont. Jag vill inte gå till vårdcentralen. Det är tur att jag inte har nån tidspress på detta projektet utan kan ta det lugners, men ni som känner mig vet ju att jag har lite svårt att ta det lugnt när jag gör nåt, jag vill ju alltid se hur resultatet blir, helst innan jag börjar.

I Dakarrallyt har det kommit trista nyheter. Sainz har brutit. Det hade ju varit så himla kul om folkvagn hade varit top 3 i rallyt. Sainz trillade ner i en gammal flodbädd och föll typ fyra meter och hamnade på rygg med bilen. DeVilliers går väldigt bra, han kör också folkvagn.

En norrman, Tollupsen eller nåt liknande, kör en Nissan. Det kan ju bara gå bra i en sån bil! Närå, den bilen är inte sååå himla modifierad och han ligger fasen fyra totalt i rallyt. Sketabra ju!!!

I gårdagens program var min favvis Alfie Cox med!!! Äntligen!!!

Cyril Despres vann gårdagens sträcka. Han blir tydligen jätteglad när landskapet stämmer med roadbooken. Coma går också bra fortfarande. Båda två kör KTM, den ena för blått team och den andra för det orangea teamet.

Pål-Anders, han kör för grönt team!

Fretigne kör Yamaha och ligger nu trea totalt. Roligt med en som inte är KTM bland de första!

Sen tycker jag det är apsugigt att ComHem har tagit bort Eurosport från basutbudet, härreguuuud liksom, C vill väl också se Dakar!!!

Min present har anlänt i brevlådan!!! En av världens finaste väskor!! Jag visste inte att Varg var så himlans duktig att sy. Jag var ju direkt tvungen att åka hem till Mamma för att visa. Hon hade inte heller en aning om att Varg var så duktig att sy

När jag kom hem så började jag med att göra storkok köttgryta. Massa vitlök! Hela vitlöksklyftor, eller delade beroende på storlek, som får ligga och gotta sig i grytan!

Jag har fixat till mitt soffbord också. Vinkelgrejsarna jag använde först vek sig ju så nu har jag drämt till med större och stadigare vinklar, hoppas det håller nu. Såhär såg det ut när jag höll på:

Läkaren ringde idag också precis som utlovat, man blir ju helt chockad. Han berättade hur jag skulle göra med medusinerna och så kommer han ringa och kolla hur det går. Liksom en människa som bryr sig om hur det går med mig och medicineringen, jag som senaste åren trott att det inte finns nån medicinsk behandling som funkar eftersom det jag äter nu inte funkar speciellt bra.

Jag hade tänkt att åka till apoteket och hämta medicinerna idag men jag hade inga pengar, men på måndag, då kommer nya fräscha stålars in på kontot så då blir det apoteket!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man står vänd åt sidan och ändå tittar på varandra hela tiden så vet man att man tycker om varandra."
Sofie, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009