Lördag

Igår morse, nio på morronen, fick jag sms från S-J med frågan om vi skulle ta en kaffe. Att han ens tror att jag är vaken vid den tiden Nu visade det sig att han egentligen inte trodde det utan hade sett mitt hus sådär i förbifarten och kommit på att en kaffe skulle vara smaskens. Dessutom så har han blivit en svikare, han har köpt platt-tv, jag trodde faktiskt att han var en av mina lierade i bevara-tjock-tvn. Han hade bytt för minsta sonen hade farit med en magnet på tvn och den gillade inte det så det kändes väl ganska okej att han blev med plattis trots allt.

Igår på kvällen kom Varg på att det är -12 i hennes del av landet och då behöver man lurvisar. Hon var så snäll att hon valde mellan saker som jag hade färdigt och det blev svarta lurvsocks, röda lurvvantar, två barnlurvvantar. De där barnlurvisarna får vi väl se hur det går med, jag är ju totalt värdelös med att veta hur stora händer ungar har i olika åldrar. Jäjä, passar dom inte så går det ju att sticka nya!

Jag hade helt glömt hur mycket det dammar när man håller på med lurvgarnet. Många nysningar senare så hade jag i allafall fått klart det paret som bara var nästan klart av vantarna. Sen var det då tvättråd och märken som skulle sys på, jösses vad länge sen jag höll på med det där, bara att stryka fast bilderna på tyg var besvärligt. Måste nog göra sånt här lite oftare känner jag. Men ändå så var det kul att hålla på med det igen. Jag har hela tiden haft färdiga märken att bara sy på efter en sen kväll för nåt år sen men nu är alltså de slut.

Till slut så hade jag två bulliga kuvert stående i hallen och där står de i väntan på att få frimärken på sig.

Igårkväll hade jag också en diskussion om Icas köttfärsskandal som var i ropet förut. Den jag pratade med var Varg och det var ju hon och jag som stod och packade om köttfärs på Konsum för tio år sen. Jag skulle ha mailat till Janne Josefsson, han är äldre än mig och har alltså ätit ompackad köttfärs i många år av sitt liv. Tänk vilka rubriker det hade blivit sa Varg om det. Undrar om det hade det? På löpsedlarna: Filuran och Varg talar ut om köttfusket

Köttgrytan blev sååå jääääkla bra!!! Eftersom jag kom igång lite sent med det jag egentligen skulle göra så blev grytan inte klar förrän halv ett på kvällen. Då hade jag hunnit med att byta lakan i sängen, duscha och tvätta håret. Jag tror mina grannar verkligen uppskattar att jag står i duschen mitt i natten.

Jaja, idag har det varit tyst i min lägenhet, endast tvn har låtit. Det är faktiskt för jäkligt, det är lördag och det är inte nåt bra att se på tv!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man vet om man tycker om någon om man gifter sig med henne."
Danny, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009