Söndag

Om jag gjorde en beställning i lördags så borde den väl komma imorron eller tisdag va? Jag har slängt ut 279:- + frakt på två böcker, Mia – Sanningen om Gömda och Vingklippt – Den sanna historien om stiftelsen Paradiset. Det är så himla mycket om det här med Gömda och Mia och Liza Marklund nu så jag bara måste ju läsa!

Sen så blev jag lite påverkad av Varg, hon letade efter vart jag köpte smink på nätet och det är ju på eleven.se. länk finns på länksidan. Så skulle jag visa vilka produkter jag gillar bara, det slutade med en beställning som kommer kosta 635:-. Känns så bra att jag gjort av med alla pengar redan innan de landar på kontot, och så tandläkaren på onsdag. Jäjä, det ordnar sig nog.

I fredags så skulle jag titta på Let's Dance, jag hade programmet på men tittade väldigt lite, plockade i hallen istället. Igår så skulle jag titta på Körslaget, jag hade programmet på och lyssnade. Anledningen till detta är att jag och Cam funderar på att dricka dans eller dricka kör och titta på BiB. Det kommer säkert sluta med att jag tar bilen och dricker kaffe eller cola, med tanke på hur bra det går för mig att titta på de där programmen.

Igår så får jag veta att Virre har rensat ut hela vinden. Jag har ju inte röjt upp här klart efter stambytet ännu. Lite inspirerad blev jag och röjde upp på skivbordet, man ser till och med bordsskivan där nu! Sen så kände jag att jag säkert skulle pyssla mer med städandet men kom aldrig riktigt igång, C peppade mig så att jag faktiskt dammade av mina släktingar på tvhyllan. Syrran brukar gnälla om att jag måste damma av släktingarna när hon är här.

Mitt i allt städpysslande så orkade jag faktiskt inte vika tvätten, den står kvar och blockerar halva hallen.

Dakarrallyt är slut för den här gången.

DeVilliers vann bland bilarna i Dakarrallyt. Robbie Gordon i sin Hummer rullade in som trea. Kul att det inte var Mitsubishi på plats ett, två och tre. Kabirov vann bland lastbilarna, Chagin kom tvåa och DeRooy trea. Marc Coma vann bland hojarna med Despres på andra plats. Nu känns det helt tomt ett tag, som tur är så får vi se lite firande på Eurosport klockan sju ikväll.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det syns på kroppen om man är kär. För då står man och ser generad ut."
Thomas, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009