Måndag

Nu har jag vikt tvätten och fällt ihop tvättställningen! Hallen är nästan framkomlig nu!

Det har hittills idag varit en positiv dag! Jag sov 6 timmar i sträck i natt och sen var jag vaken två och somnade om och sov tre timmar till!!! Woohoo!!!

Sen kom posten. Jag har fått mitt recept på träning. Jag fick också årsbesked från RGK, shitpommfritt, jag har 11000 på mitt konto där!! Jag har inte satt in pengar där på jättelänge och ändå så hade jag så mycket!!!

IKEA here I come!!! Äntligen kanske jag kan få ut min vingliga garderob från sovrummet och ersätta den med två byråar! I och med denna manöver kommer jag också få en ny möbel till landet, istället för att ha en liten fjuttig byrå med tre små lådor så kommer jag att få en ganska hög hurts men många lådor. Kanske att jag inte behöver nån väska när jag åker då, det går ju att packa i hurtsen liksom, hmm, tål att tänka på, jag måste mäta bilen också för att bli på den säkra sidan att hurtsen får plats.

Det kom även ett årsbesked från VPC, det var inte lika kul, mina bankaktier är bara värda 6500 nu.

Idag åkte jag hem till Mamma och så släpade jag med henne till apoteket och sen självscanningsaffären. Mamma tror inte hon klarar av det där med att scanna så nu ska hon öva sig har jag tänkt, hon får gå med mig och scanna, för att öva helt enkelt. Det gick ju hur bra som helst! Men idag var det grundkurs, senare i veckan ska jag handla nåt som man måste väga själv så hon får prova det också. Go Mamma!!!

Jag har även kommit på att jag ska frosta av frysen. Bara för det så är det plusgrader ute. Men, jag som är så himla snabb med kastruller med kokande vatten och hårtork fixar ju en frysavfrostning snabbt som ögat!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man tänker är det som om hjärnan ser ut en pojkvän åt en. Men hjärtat känner det."
Mia, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009