Tisdag

Idag stod blodgivning på schemat. Jag laddade upp med en BigMac på vägen dit och det var bra, tid 5:15 och syrran hade 6:05. Eftersom jag håller på med att byta medicin nu så passade jag på att fråga om det går bra att ge blod när man äter nya medicinen, japps, det skulle gå bra, vilken tur liksom!

När man är på blodcentralen så står det alltid en massa bra saker i skålar på en bänk där. Idag innehöll skålarna nyckelband, tvål, skoputs och p-skiva. En helt jättebra p-skiva i hårdplast! Nu behöver man inte ha de halvtrasiga i papp som knappt håller ihop längre.

En punkt stod faktiskt före blodgivningen på schemat, införskaffa frimärken. In på tobaksaffären och köpa frimärken och sen fick syrran knöla ner breven i brevlådan. Breven som skulle iväg var Vargs sockor och vantar. Allt med att få iväg breven avklarades innan blodgivningen. När vi sen gett blod klart så ser vi att man kunde få frimärken som present, så jädra typiskt va? Jäjä, jag fick vinglas istället!

På blodcentralen fick jag lära mig en ny sak, det går inte att få p-spruta när man är där, sånt sysslar inte dom med minsann trots att de är sjuksköterskor. Istället hade jag backup-plan med att åka förbi Cam, hon kan ge sprutor även hemma sörrni. Hos Cam var det rena rama sjukstugan. Cam var fortfarande sjuk, trots en nyss uppäten penicillinkur. Ed passade också på att sjuka till sig och Al kraxade riktigt ordentligt, men han lät himla kul.

När jag nu hade två fina nålstick i kroppen så begav vi oss till Ikea. Där skulle två byråar och lite annat inhandlas. Förberedd som man är så hade jag lapp med hyll- och facknummer på så vi kunde gå direkt till tag-själv-lagret. Det gick bra som fasen ända tills vi kom till hyllan där byråarna låg. Det var två enorma paket! Eller ja, det ena var i allafall skitstort. Dessutom så var två paket en byrå så då bestämde jag mig snabbt att jag bara skulle ha en just idag.

1764:- fattigare kom jag därifrån.

Efter detta skulle syrran på mataffären. Först så tänkte vi ta Kvantum som ligger precis vid Ikea men så kom vi på att vi ju skulle prova nya p-skivan och åkte därför till självscanningsaffären istället för där ska man ha p-skiva på parkeringen.

Syrran skulle ha FlygandeJacob till middag. Själv orkade jag inte ens tänka på att äta efter en BigMac före och en halv macka efter blodgivningen. Jag kom hem med två liter filmjölk. Dagens middag fil och müsli!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär är det som om man fyller år i magen."
Mikala, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009