Onsdag

Idag är det en av årets värsta dagar, tandläkarbesök.

Med hjälp av tabletter så sov jag fem timmar i sträck i natt och vaknade halv sex, lyckades efter några timmar somna om en timme till. Då väcks jag av att mobilen ringer! Det var från Canal Digital så jag svarade inte, men vaknade gjorde jag ju så det var bara att gå upp.

Går ut i köket för att putta igång kaffebryggaren, då är vattnet helt grumligt och äckligt! Jag låter kranen stå på men det blir fasen inget bättre. Kollar vattnet i badrummet, lika illa där. Shit liksom, jag skulle ju duscha och tvätta håret!

Jag förstår inte riktigt det här med vattnet, det har precis varit stambyte här och då byter man väl ut alla rör, eller? Har jag missuppfattat det här med stambyten? Syrran trodde att det grumliga kanske kunde komma från innan vattnet kommer in i mitt hur, alltså rören i gatan. Ännu värre liksom!

En halvtimme senare såg vattnet fortfarande likadant ut. Då kollade jag om varmvattnet var lika illa men det var det inte. Hällde upp vatten i en tillbringare och ställde in i kylen i hopp om att det skulle svalna och sedan gå att dricka. Jag lät vattenkranen stå på med grumligt kallvatten.

Ytterligare en halvtimme senare så är vattnet i kylen inte nåt vidare kallt, mer lite avsvalnat. Men, då är vattnet i kranen i alla fall ganska genomskinligt. Jag vågade inte dricka vattnet direkt ur kranen men jag gjorde iordning kaffet och det smakade inte konstigt. När det åker genom kaffebryggaren så kokar det ju nästan så det kändes ganska säkert.

Ytterligare nån timme efter så var vattnet helt klart och jag kände att jag kunde dricka det. Det smakade som vanligt!

Det är nog tur att man inte vet vad som är i vattnet som kommer ur kranen för då skulle man nog inte dricka det alls.

Precis när jag behövde ett skratt så droppade det in ett mail från Lund om hur mycket man har att göra och hur lång tid det tar. Du kan läsa det här

Hur gick det då hos tandläkaren? Det gick fint sånär som på att jag häromdan tuggade i mig en cashewnöt som fastnade mellan tänderna. Jag trodde att det berodde på att tänderna flyttat på sig men så var det inte, en liten flisa hade åkt ur tanden. Inget behövde göras mer än att jag skulle ta det lugners just där med tandborste och tandstickor. 796:- kostade det att få reda på det!

Efter tandis så åkte jag hem till Mamma och fick mat. Å, Mamma är ju lite söt, tänker på att jag så sällan äter kokt potatis hemma så jag fick kokt landetpotatis. Ja, inte bara det utan kött och grönsaker också men jag åt mest potatis.

När jag sen äntligen var på väg hem så skulle jag "bara" på bingohörnan och hämta mina paket. Det tog tjugominuter på bingohörnan. Jag hade två olika saker att hämta, den ena hade jag fått en lapp i brevlådan om och den andra hade jag fått på sms. Lappen kunde en av personalen ta hand om men sen fick jag stå i en annan kö för att få hämta paketet som kommit på sms. Man blir ju fundersam över hur det hela är planerat.

Sen när jag äntligen kom in i min lägenhet så slet jag upp paketen!!! Woohoo, värsta julafton även fast jag visste vad som var i!!! Japps, räkningar var medskickade i bägge paketen, en lusentapp till att betala! Tur det bara är pengar!!!

Jag känner efter dessa två senaste dagarna måste jag ta det lite lugners imorron, vi får se hur det går!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man nu skulle vara kär i någon snurrar hans eller hennes huvud runt i huvudet på en."
Bettina, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009