Torsdag

Som ni vet har jag för läääänge sen jobbat i chokladfabriken. Igår hittade jag denna tråd på ett forum, länken öppnas i nytt fönster/flik. Där skriver folk att dom gillar Pigall och Skotte!!! Som en vanlig människa är det väl inget fel men jag som föredetta chokladfabriksarbetare kräks! Det fanns faktiskt nåt som kallades Pigall-sjuka när jag jobbade där. Allt, jag säger det igen ALLT, var fett och kletigt och överallt var det halt som sjutton.

Skotte, som jag inte ens tycker är gott, var också ett helvete att köra. Det värsta var när vi skulle mata på Skotte manuellt in i packmaskinerna, om det fastnade, som det gjorde ofta, var det nästan värre än att köra Pigall.

Om folk visste hur det såg ut i maskinerna skulle de över huvud taget aldrig ens överväga att äta skiten!

Framemot kvällningen så började jag med projekt sovrum. Ja, jag har ett litet sovrum men det är ett stort projekt ändå! Jag har tidigare haft en PAX hörngarderob och nu ska jag göra om den till en vanlig garderob utan hörn. Få isär det hela var inte så svårt, det svåra började när jag skulle ha på dörren igen. Dessa jäkla gångjärn!

När jag till slut trodde att jag hade löst problemet så visade det sig att själva dörren är skittung. Då ska jag alltså, likt stålflickan, lyfta dörren med en hand och skruva fast med den andra.

Nära att ge upp så gick jag ut och rökte. Vilken himla tur! Vid balkongdörren hittade jag ett par skor med stålhätta, självklart från chokladfabriken jag nämnde ovan. Lyfte, likt stålflickan, dörren med foten och lyckades på nåt sätt få fast ett gångjärn. Skitbra tänkte jag, nu ordnar det sig. Jamen man kan ju ge sig fasen på att övriga gångjärn är så jädra motsträviga!!!

Helt svettig och en timme senare hade jag fått fast två gångjärn!!! Woohoo!!! Det är fyra på den här dörren. Då satt dörren fast så att jag kunde släppa den utan att nåt gick sönder. Det borde vara rätt enkelt att bara skruva fast de två som nu var kvar, rent logiskt sett. Snabbt upptäckte jag att garderobsdörrar inte är logiska!

Jag upptäckte att såna här aktiviteter inte är ultimata när man har ont i axlar och händer, ett triskande knä gjorde inte det hela bättre när man skulle klättra på stege.

Idag har jag slitits mellan två saker. Läsa Mia - Sanningen om Gömda eller så montera min byrå. Det har självklart slutat med att jag inte gjort någon av dessa aktiviteter. Än.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När folk är kära spärrar de upp ögonen och säger ingenting. Och så står de så där ett tag och tänker."
Annika, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009