Onsdag

Idag har jag varit på utflykt till Sundbyberg.

Anledningen till utflykten var att jag skulle lämna in en dator på lagning och samtidigt passa på att köpa en skrivare.

Det gick bra att lämna in datorn men inte att köpa skrivare. Skrivare slut på lager och blev beställd. Dator skulle ta två-tre veckor då de måste skicka den till LG.

När jag var hemma igen skulle jag först ringa Mamma och säga att jag äntligen köpt, eller i alla fall beställt, min julklapp! Då passade hon på att fråga om alla papper till deklarationen kommit, men nää, jag väntar fortfarande på papper från banken bland annat. Däremot så upplyste jag min Mamma om att jag stoppat in alla papper som anlänt i en pärm som jag ska ta med till henne när jag åker dit.

Sen så skulle Mamma och jag åka och handla på självscanningsaffären. Gissa om jag kom på när jag klivit in i köket att jag glömt pärmen med papper. Jag blir så jäkla trött på mig själv ibland.

Vi handlade allafall. Det gick bra tills jag lyfte min scanningkasse och började gå mot bilen. Det knakade och knäppte om den och sen gick ena handtaget av. Jättebra med mina händer att bära hem den utan att kunna hänga upp den på armen.

Jag kom hem till slut och fick upp den trasiga kassen. Packade in i kyl, frys och badrum och gick för att kolla mailen. Gissa om jag blev förvånad när jag fick mail från laga-dator-stället där det stod att det gick bra att hämta datorn.

Jag svarade på mailet och frågade hur snabba veckor dom egentligen har men har inte fått svar än. Tänk om den är klar liksom!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan alltid bli ihop med någon i klassen. För då har man ju hennes telefonnummer."
Lasse, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2009